4.4.15

Ένα ταξίδι γνωριμίας στον Δ. Θερμαϊκού (βίντεο)


Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Με την κάμερα ανά χείρας και με θαυμάσιο καιρό, ακολουθήσαμε το γκρουπ  των είκοσι τουριστικών πρακτόρων από οκτώ χώρες, που για δύο ημέρες (1 & 2 Απριλίου 2015) επισκέφτηκαν τον Δήμο Θερμαϊκού.
Η διοργάνωση της περιήγησης ανήκε στην ΤΕΘ (Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού)  σε συνεργασία  με την εταιρεία προώθησης ελληνικών προορισμών σε τουριστικά γραφεία,  Respond  On  Demand (www.respondondemand.com).
Στο διήμερο αυτό, οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν τις πολλές τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει ο Δ. Θερμαϊκού και ενημερώθηκαν για την ξενοδοχειακή υποδομή, τους χώρους αναψυχής, εστίασης και διασκέδασης καθώς και τα αξιοθέατα,  με τελικό σκοπό τη διαμόρφωση πακέτων διακοπών για τους πελάτες τους.


Τους διενεμήθη επίσης οπτικοακουστικό υλικό,  10λεπτο DVD  ντοκιμαντέρ  με τον τίτλο « THERMAIKOS MUNICIPALITY, THE JEWL OF EAST THESSALONIKI   καθώς και άλλο έντυπο πληροφοριακό υλικό.
  Η εταιρεία Respond On Demand, τα τελευταία τέσσερα χρόνια οργανώνει το B2B Travel Event Thessaloniki, στο οποίο συμμετέχουν τουριστικά γραφεία, τα οποία επεκτείνουν με αυτό τον τρόπο τις δραστηριότητές τους και εμπλουτίζουν τον κατάλογό τους.
Οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν επίσης ταβέρνες του Δήμου μας, στο αποχαιρετιστήριο δε δείπνο, χόρεψαν τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι Επιβάτες».
Η άκρως επιτυχημένη διοργάνωση συγκέντρωσε τα κολακευτικά σχόλια και τις ευχαριστίες  όλων, με την σειρά μας δε τους ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ  ΔΟΥΛΕΙΕΣ.




Δείτε το 10λεπτο τουριστικό ντοκιμαντέρ « THERMAIKOS MUNICIPALITY, THE JEWL OF EAST THESSALONIKI “



Το σχετικό μας βίντεο από την διήμερη περιήγηση