12.4.15

"Πισώπλατο" χτύπημα από ΗΠΑ και ΕΕ: Προσπαθούν να "νομιμοποιήσουν" το Ψευδοκράτος μέσω "διεθνούς" άσκησης έρευνας και διάσωσης


ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ "ΟΜΑΔΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ 

Νέο "πισώπλατο" χτύπημα κατά του Ελληνισμού πραγματοποίησαν οι "Σύμμαχοί" μας, ΗΠΑ και ΕΕ, αφού πραγματοποιούν διεθνή άσκηση έρευνας και διάσωσης στο Ικόνιο της Τουρκίας με τη συμμετοχή "ομάδας" από τα Κατεχόμενα.
 
Πρόκειται για παράνομη προσπάθεια (το μόρφωμα αυτό αποτελεί προϊόν Κατοχής και δεν είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ) "νομιμοποιησης" από τους κατά τ'άλλα "συμμάχους" μας.
 
Οι Τούρκοι πάντα με πονηριά προσπαθούν να νομιμοποιήσουν στα μάτια της διεθνούς κοινότητας το αποκαλούμενο «ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου». Έτσι εκμεταλλευόμενοι μια  διεθνή άσκηση έρευνας και διάσωσης παρουσία 5 χωρών 3 εκ των οποίων ανήκουν στην ΕΕ, και συμπεριλαμβάνονται και οι ΗΠΑ, εμφάνισαν ομάδα διάσωσης από τα Κατεχόμενα.
 
Οι Βρυξέλλες όμως ζητούν από εμάς "μεταρρυθμίσεις" (τουτέστι να αυτογδαρθούμε και να αυτοκτονήσουμε μόνοι μας, γιατί έτσι καταλαβαίνουν οι Ευρωπαίοι την "μεταρρύθμιση") αλλά για την τήρηση της διεθνούς νομιμότητας δεν τους καίγεται κυριολεκτικά "καρφί"
 
Συγκεκριμένα η  επιχείρηση «Διεθνές Φως-2015/1» η οποία πραγματοποιείται στο Ικόνιο στην Τουρκία,  φιλοξένησε αεροσκάφη και ελικόπτερα και προσωπικό από τις ΗΠΑ, την Τουρκία, την Ισπανία, την «Κατεχόμενη Κύπρο» (το Ψευδοκράτος δηλαδή), την Ουγγαρία, την Ρουμανία, το Αζερμπαϊτζάν, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το τουρκικό κανάλι haber3.com 
 
Οι  τουρκικές ΕΔ διεξήγαγαν την άσκηση  στην έδρα της  3ης  αεροπορικής   βάσης στο Ικόνιο . Σε διεθνή στρατιωτικά γυμνάσια συμμετείχαν και τουρκικής κατασκευής επιθετικά ελικόπτερα ΑΤΑΚ.
 
Πρόκειται για την πρώτη φορά που το νέο τουρκικό επιθετικό ελικόπτερο συμμετέχει σε μια διεθνή στρατιωτική άσκηση.
 
Στην άσκηση συμμετείχαν  συγκεκριμένα 2 τουρκικά ελικόπτερα ATAK , ελικόπτερα  S-70 ,  6 μαχητικά αεροσκάφη  F-16 C / D , ένα αεροσκάφος CN-235, ένα  αεροσκάφος προειδοποίησης και ελέγχου , τρία ελικόπτερα  AS-532, δύο ελικόπτερα UH , 2 ελικόπτερα MAK , ένα αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος MC-130 αεροσκάφη, 3  αμερικανικά ελικοφόρα αεροσκάφη CV-22, τέσσερα  ρωσικής κατασκευής Mi-17 ελικόπτερα από το Αζερμπαϊτζάν, αμερικανική ομάδα ειδικών δυνάμεων , αεροσκάφη CN-295 από την Ισπανία μαζί με   ομάδα έρευνας και διάσωσης, «ομάδες ομάδες έρευνας και διάσωσης από την κατεχόμενη Κύπρο»( Αλλιώς την ονομάζουν οι Τούρκοι),  ομάδα διάσωσης από την Ουγγαρία, την Ρουμανία με 2 ελικόπτερα SOCATA.
 
Τι άλλο να πούμε; Το ωραίο είναι το θράσος των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον που ζητούν με ύφος χιλίων πιθήκων να μην έχουμε πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική,και να μην συζητάμε με την ομοδοξη Μόσχα που παρεπιπτοντως σήμερα έχουμε πολλά κοινά μαζί της,καθώς γιορτάζουμε και οι δύο τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Με Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες τι κοινό υπάρχει; Σε λίγο θα ζητήσουν να "μεταρρυθμίσουμε" και τις γιορτές μας, ξέρουν καλά ότι η Ορθοδοξία αποτελεί μεγάλο εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους, δεν είναι τυχαία η προώθηση της αθεϊας και της πνευματικής σκοτοδινης τα τελευταία χρόνια.
 defencenet.gr