10.4.15

Απειλεί με παραίτηση ο Γ. Πανούσης

Όπως είχαμε γράψει παλαιότερα, αν ο κ. Τσίπρας θέλει να κυβερνήσει, πρέπει να απαλλαγεί από τις αρρωστημένες "συνιστώσες" για τις οποίες ..."βαρκάκια αρμενίζουν"!!!
Ο λαός είναι με το μέρος του.Ας απαλλαγεί απ αυτές, τώρα.
EFENPRESS 
___________________________
Με παραίτηση προειδοποιεί σε συνέντευξή του στην Real News o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης “εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές”. Καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να λάβει αποφασιστικά μέτρα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τους αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια, η οποία, όπως λέει “βρίσκεται εκτός ελέγχου” 


“Εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης.



Απηύθυνε εκ νέου δραματική προειδοποίηση για “νεκρούς” λέγοντας πως η κατάσταση με τους κουκουλοφόρους έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποφασίσει με “ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει”.


"Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν έναν νέο Δεκέμβρη του 2008 όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετικ", ανέφερε ο κ. Πανούσης, ενώ πρόσθεσε: Τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη, είναι πολιτικά και η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες

Καλεί τον A. Τσίπρα να λάβει αποφασιστικά μέτρα

“Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα΅, δηλώνει στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός, ενώ συνεχίζει: Μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες; Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει είναι το θέμα".


To video έχει γυριστεί από τα ίδια τα  ψυχανώμαλα μπαχαλάκια, που εκτός των άλλων θα πρέπει να τους απαγγελθεί κατηγορία για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών κ.λ.π.
Η δε αστυνομία δεν είναι δυνατόν να καλείται να αντιμετωπίσει τις μολότοφ με...κροτίδες.Η αντιμετώπιση των μολότοφ πρέπει να γίνει άν όχι με... μολότοφ, τουλάχιστον με πλαστικές σφαίρες.Το κράτος πρέπει να επιβληθεί και τα ηλίθια "άσυλα" των δήθεν πανεπιστημίων (αφού δεν λειτουργούν συνήθως) να καταργηθούν οριστικά και αμετάκλητα.
Για να υπάρξει δημοκρατία, πρέπει να υπάρχει έννομος τάξις και όχι αναρχία.Εξ άλλου ο χρόνος που επελέγη για τα επεισόδια, σαφώς είναι επιλογή ξένων κυβερνήσεων και εγχωρίων προδοτών.
ΑΛΕΞ


Πηγή:www.capital.gr