3.4.15

Ελεύθερη η 22χρονη που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της

ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΘΥΜΑΤΩΝ" ή θα αφεθουν ελεύθερες να τρελάνουν και άλλες κοπέλες; ΑΛΕΞ
Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η 22χρονη που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της, στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.
Ταραγμένη και άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η 22χρονη μαθήτρια του ΟΑΕΔ την ώρα που αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά μαζί με την δικηγόρο της.
«Ήθελα να τις τραυματίσω και όχι να τις σκοτώσω, να βάλω φρένο ήταν ο μόνος τρόπος», είπε στον Εισαγγελέα και μίλησε για το bullying που δεχόταν από ορισμένες συμμαθήτριές της. 
«Περνούσα ένα Γολγοθά...», ανέφερε στις κάμερες και σταμάτησε δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει καθώς δεν είναι καλά ψυχολογικά.
Η κοπέλα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Συγκλονίζει η χθεσινή επίθεση με μαχαίρι 22χρονης σε συμμαθήτριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, η οποία φέρεται να έχει πέσει θέμα bullying.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη είναι από φτωχή οικογένεια και μένει σε σπίτι χωρίς ρεύμα, ενώ στη διάρκεια της χθεσινής της κατάθεσης στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ήταν συνεχώς τρομαγμένη και ξέσπαγε σε λυγμούς. Υποστήριξε ότι οι συμμαθήτριές της την πείραζαν διαρκώς, ενώ ήταν δέκτης άσχημων συμπεριφορών όταν επέστρεφε στο σπίτι της.
Πηγές από την Ασφάλεια ανέφεραν, ότι οι συνθήκες αυτές τις οποίες βίωνε η 22χρονη, φαίνεται να έχουν διαταράξει τον ψυχικό της κόσμο, ενώ η ίδια είχε εμπλακεί και πέρυσι σε ανάλογο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σχολείο.
Μάλιστα για τον λόγο αυτόν βρισκόταν σε επιτήρηση από τους καθηγητές της, ενώ είχε κληθεί και κοινωνικός λειτουργός προκειμένου να προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στην 22χρονη.
Στη σημείο όπου σημειώθηκε χθες το τραγικό περιστατικό βρέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία, όπως εκτιμούν από την Ασφάλεια, τα πήρε από το σπίτι της.
 defencenet.gr