30.1.15

Η Βild μας "ενημερώνει" τι είπε πραγματικά ο Μ.Σουλτζ off camera

Efenpress: Ας έχουν υπ΄όψη τους οι "εταίροι" μας στην Ε.Ε, ότι εξαιρουμένων μερικών αποτυχημένων πολιτικών της δεκάρας, όλοι οι Έλληνες είναι στο πλευρό του πρωθυπουργού και ότι θα έχουν αντιμέτωπο όλο τον Ελληνικό λαό, αν χρειασθεί.

Επειδή πολλοί πίστευαν ότι ο Μ.Σουλτς είναι μέχρι και φιλέλληνας ενώ δουλεύει και αυτός στο ίδιο "μαγαζί" δείτε τι ισχυρίζεται ότι είπαν πραγματικά ο Α.Τσίπρας με τον Γερμανό.
 
"Τα χαμόγελα και το κλίμα αρμονίας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ακολούθησε μια σοβαρή συζήτηση κατά την οποία ο Σουλτς μετέφερε ξεκάθαρα μηνύματα στον Τσίπρα", επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Bild
 
"Μπορεί οι κ.κ. Τσίπρας και Σουλτς να επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις περί συγκρουσιακού κλίματος μεταξύ ΕΕ και Αθήνας, ωστόσο στην κατ΄ ιδίαν συνάντησή τους ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φέρεται να επανέλαβε στον Έλληνα πρωθυπουργό τις ευρωπαϊκές κόκκινες γραμμές. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Bild, ο Μάρτιν Σουλτς μετέφερε στον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Παράλληλα φέρεται να του επισήμανε ότι η κριτική που διατύπωσε η ελληνική πλευρά στο θέμα των επαπειλούμενων νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας δεν συνιστούν ένδειξη αλληλεγγύης."
 
Επίσης, σύμφωνα πάντα με την γερμανική εφημερίδα, ο σοσιαλδημοκράτης Γερμανός πολιτικός κάλεσε τον νέο πρωθυπουργό να ακολουθήσει μια συνετή πολιτική.
 
Στην ουσία ήρθε εδώ για να απειλήσει. Οταν κάποιος έχει μάθει να τον προσκυνάνε μετά του κακοφαίνεται όταν τα θύματά του στυλώνουν τα πόδια και αντιστέκονται.
 
defencenet.gr