10.1.15

Iσλαμιστές: «Η Γαλλία θα ξαναγίνει μέρος των ισλαμικών εδαφών ανεξάρτητα από τους πιστούς του Σταυρού»


'Οσο έχουν υποστηρικτές  μαζοχιστές,ψυχανώμαλους και  ομοφυλόφιλους θα οργιάζουν, μέχρι να ξυπνήσει ο κόσμος και να τους ρίξει στο Σηκουάνα. Juan

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ..."ΓΑΛΛΟΙ" ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ 

«Η Δύση τρέμει. Ο θρίαμβος του αλλάχ είναι κοντά» και «η Γαλλία θα ξαναγίνει μέρος των ισλαμικών εδαφών, ανεξάρτητα από τους πιστούς του Σταυρού» αναφέρουν σε μηνύματά τους οι απανταχού ισλαμιστές που ζουν στη Γαλλία δείχνοντας έτσι ότι ο εφιάλτης μόλις ξεκίνησε.
 
Ο πόλεμος των θρησκειών και των πολιτισμών έχει ήδη ξεκινήσει. Αντίθετες φιλοσοφίες που έπρεπε να βρίσκονται η καθεμμιά στο λίκνο της, δυστυχώς βρέθηκαν στις ίδιες γειτονιές, χάρις την πολιτική κάποιων άγνωστων υπερεθνικών παγκοσμιοποιητικών κέντρων
 
 
Οι τζιχαντιστές ανά τον πλανήτη γιορτάζουν με μηνύματα χαράς και κατάνοιξης την δολοφονία των Γάλλων δημοσιογράφων και εργαζομένων στο γαλλικό σατυρικό περιοδικό, Charlie Hebdo, ως επαλήθευση της αντίληψης που κάνει λόγο για ισλαμιστές ακολούθους του προφήτη και όχι «άκακους και ταπεινούς» μουσουλμάνους. 
 
Μέλη σε ισλαμικές διαδικτυακές σελίδες και κοινωνικά μέσα δικτύωσης υμνούν την δολοφονική μανία των ισλαμιστών δραστών, υποστηρίζοντας ότι η εκτέλεση των μελών της δημοσιογραφικής ομάδας ήταν καθόλα νόμιμη ως πράξη εκδίκησης ενάντια στην εβδομαδιαία προσβολή του ισλάμ, καθώς και των εγκλημάτων της Γαλλίας κατά των μουσουλμάνων.
 
Διαδικτυακοί συμμετέχοντες και σχολιαστές στην ιντερνετική πλατφόρμα της τζιχάντ alplatformmedia.com ξεσάλωσαν με σχόλια κατά της Γαλλίας, αποθεώνοντας τους ισλαμιστές δολοφόνους της στρατιωτικού τύπου επίθεσης στο Παρίσι. 
 
Μέλος του ιστότοπου με το όνομα Al-Dia’ Al-Gharib έγραψε: «Η Γαλλία κάποτε ήταν μέρος της γης του ισλάμ και θα ξαναγίνει μέρος της γης του, ασχέτως της ύπαρξης εκείνων που λατρεύουν τον Σταυρό».
 
Άλλος χρήστης με το όνομα Muhib Al-Salihin έγραψε: «Η Γαλλία είναι ένας από τους πιο ορκισμένους πολέμιους του ισλάμ και συγκεκριμένα του Ισλαμικού Χαλιφάτου», αιτιολογώντας την ισλαμική δολοφονική μανία στο Παρίσι. Άλλο μέλος της διαδικτυακής κοινότητας, κάποιος Abu Al-Qassem Al-Shawqi σχολίασε σχετικά με τα γεγονότα στην Γαλλία: «Αυτά τα νέα σβήνουν την δίψα για εκδίκηση. Για τον Αλλάχ, αγαπητοί, οι δράστες είναι στρατιώτες του»! 
 
Και άλλο μέλος αποκαλώντας εαυτόν Abu Bakr Al-Zari’ni σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην Γαλλία και τους πολίτες της που διαλύουν ότι δημιούργησαν. Νόμιζαν αυτοί οι διαβολικοί σκιτσογράφοι ότι είμαστε ένα έθνος που θα παραμείνει σιωπηλό μπροστά σε αυτούς που προσβάλουν τον προφήτη μας;
 
Νόμιζε ο Ολλάντ και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ότι οι εμπλοκές τους και ο δεσποτισμός τους στα εδάφη των μουσουλμάνων δεν θα είχε αντίποινα; Όχι, στο όνομα του αλλάχ, τώρα τα νιάτα του Ισλάμ δεν θα παραμείνουν σιωπηλά, ειδικά από την στιγμή που έχουμε το ISIL να κατευθύνει στρατούς όταν οποισδήποτε προσβάλει το έθνος του ισλάμ»!
 
Άραβες υποστηρικτές της τζιχάντ πανηγυρίζουν και στο ηλεκτρονικό κοινωνικό μέσο δικτύωσης, twitter, χρησιμοποιώντας μάλιστα την προσθήκη της παραμέτρου «το Παρίσι φλέγεται» στα σχόλια που αναρτούν. 
 
Πολλοί από αυτούς διακινούν βίντεο απο την στιγμή της επίθεσης, αποκαλώντας τους τζιχαντιστές δράστες «ήρωες» και επιδοκιμάζοντας τις δολοφονικές τακτικές που ακολούθησαν για να εκδικηθούν στο όνομα της τιμής του Aλλάχ. 
 
Ο χρήστης Najam (@35njm) έγραψε: «#το Παρίσι φλέγεται. Ω Aλλάχ σφάξε τους, ξεχύσου εναντίον τους. Αυτό το περιοδικό προσέβαλε τον προφήτη του Aλλάχ και το Iσλάμ». Άλλος υποστηρικτής του ISIL ανέφερε: «Ο φόβος επικρατεί μεταξύ των δημοσιογράφων και των μέσων του Τύπου που μισούν το Iσλάμ. 
 
Υπάρχει ζήτηση για στρατιωτική προστασία σε κεντρικά γραφεία εφημερίδων. Το Παρίσι μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη». 
 
Κάποιος άλλος σχολιαστής και θαυμαστής των δολοφόνων του Iσλάμ έγραψε: «Το Χαλιφάτο είναι η λύση. Η Γαλλία μετέτρεψε τα εδάφη των μουσουλμάνων σε πεδία μάχης και τώρα οι μουσουλμάνοι μετατρέπουμε το Παρίσι σε εμπόλεμη ζώνη. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»!
 
Φυσικά, η πραγματοποίηση των δολοφονιών στο Παρίσι έτυχε ιδιαίτερης υποστήριξης και από «Γάλλους» πολίτες στα διαδικτυακά μέσα, με χαρμόσυνα μηνύματα γεμάτα ικανοποίηση για την τζιχάντ σε άοπλους πολίτες της χώρας.
 
Ο χρήστης του twitter και οπαδός του ΙΚΙΛ έγραψε στα γαλλικά: «Ω αλλάχ, η τιμή του προφήτη σου αποκαταστάθηκε»! Άλλος ανήρτησε σε μήνυμά του: «Αυτός ο σκύλος ο συντάκτης και σκιτσογράφος Stéphane Charbonnier που είναι ένας από τους νεκρούς της επίθεσης αναμενόταν να δημοσιεύσει προσβλητικό σκίτσο στην πρώτη σελίδα αυτή την εβδομάδα».
 
Το «προσβλητικό» σκίτσο που ισχυρίζεται ο εξτρεμιστής ότι θα δημοσιευόταν αυτή την εβδομάδα στην πρώτη σελίδα του σατυρικού περιοδικού φέρει λεζάντα με τον τίτλο «Εξακολουθούν να μην υπάρχουν βομβιστικές επιθέσεις στην Γαλλία» και από κάτω έναν ταλιμπάν να λέει «Περιμένετε! Έχουμε ακόμα μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου για να σας δώσουμε τις ευχές μας για το Νέο Χρόνο»! 
 
Μέχρι και μαχητές του ΙΚΙΛ ανήρτησαν σχόλια στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, με τον φονιά του ισλαμικού χαλιφάτου Abu-Talhal να γράφει: «Ήταν «μοναχικοί λύκοι» χαχαχα! Μια go-pro κάμερα στα όπλα τους, καθώς εισέβαλαν στα γραφεία του «Charlie Hebdo» θα ήταν τέλεια»! 
 
Ο Ibn Mustafa (@Ibn_mustafa_51) ως γνήσιος μουσουλμάνος φρόντισε να μας θυμίσει ότι βάσει των νόμων της σαρίας η προσβολή του προφήτη του ισλάμ επιφέρει την ποινή του θανάτου: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα και η τιμωρία για όσους προσβάλουν τον αλλάχ και τον προφήτη του». 
 
Άλλος «Γάλλος» χρήστης του twitter και υποστηρικτής της ισλαμικής βίας και τρομοκρατίας προειδοποίησε με ανάρτησή του: «Θα υπάρξουν σίγουρα πολλές συλλήψεις μουσουλμάνων αδελφών και οπαδών του ΙΚΙΛ ως αντίδραση από τις γαλλικές αρχές. 
 
Γι΄αυτό οπλιστείτε και μην γυρνάτε τις πλάτες σας. Να είστε στρατιώτες του αλλάχ». Ταυτόχρονα, ο ίδιος «Γάλλος» μουσουλμάνος απείλησε και τον ίδιο τον Γάλλο Πρόεδρο σε διαδικτυακό του μήνυμα: «Ψόφα από το μίσος σου… Χαχα, ο επόμενος είναι ο Πρόεδρος. Αδέλφια, πυροδοτήστε τα ηφαίστεια της τζιχάντ, πηγαίνετε στον παράδεισο που είναι τόσο άπειρος όσο οι ουρανοί και η γη. Ο θρίαμβος του αλλάχ είναι κοντά! Οι καρδιές των απίστων τρέμουν, ο αλλάχ θα δοξαστεί! Όσο για τους αδελφούς μας που έφεραν εις πέρας την επίθεση, ο αλλάχ θα τους τοποθετήσει στα υψηλότερα επίπεδα του παραδείσου! Προσευχηθείτε γι’ αυτούς!»…
 
Πολλοί τζιχαντιστές ανήρτησαν και μηνύματα επιδοκιμασίας και θαυμασμού για τους τζιχαντιστές του Παρισιού και στα αγγλικά. Η «Βρετανίδα» Umm Hussain Britaniyya (@UmmHussain107) που κατοικεί στην Συρία και έχει παντρευτεί μέλος του ΙΚΙΛ, έγραψε: «Ποιος εκτύπωσε καρικατούρες του προφήτη μας και του χαλίφη Ibrahim; Σιχαμεροί άπιστοι»! Ο Αυστραλός φονιάς του ισλαμικού χαλιφάτου, Abdul Ali (@abdul_ali_) ανήρτησε στον λογαριασμό που διατηρεί στο διαδίκτυο: «Τα λιοντάρια του ισλάμ βρυχόνται στην Γαλλία». Άλλος, Ολλανδός αυτή την φορά, υποστηρικτής του ΙΚΙΛ έγραψε: «Θα πληρώσετε για την προσβολή του προφήτη μας ακόμα κι αν περάσουν 20 χρόνια»!
 
Να σημειωθεί ότι στο περιοδικό της Αλ Κάιντα που κυκλοφορεί στην αγγλική γλώσσα (INSPIRE) ο συντάκτης και σκιτσογράφος του γαλλικού σατυρικού περιοδικού βρισκόταν μεταξύ των καταζητούμενων από τους τζιχαντιστές για προσβολή του προφήτη του ισλάμ και της  μουσουλμανικής πίστης…
 
Τη συγκέντρωση όλων αυτών των εξωφρενικών διαδικτυακών μηνυμάτων την έκανε το Hellasforce.
 
Όπως γίνεται κατανοητό, αυτό που συνέβη στην Γαλλία είναι η αρχή, και όχι μόνο στη χώρα αυτή. Όλοι ήδη γνωρίζουν ότι η Βρετανία θα πάρει σειρα, η Γερμανία στη συνέχεια, και δυστυχώς μετά από μια σειρά χωρών πολύ πιθανόν ν αέχουμε παρόμοια θέματα και εδώ στην Ελλάδα.
 
Όλες οι χώρες του πλανήτη με δυτικό προσανατολισμό που εφάρμοσαν την αποτυχημένη πολιτική των ανοικτών κοινωνιών (μπάτε σκύλοι αλεστε, επί της ουσίας) θα πληρώσουν το τίμημα.
 
Οι ισλαμιστές είναι πλέον οργανωμένοι,εφοδιασμένοι, εξοπλισμένοι και πάνω απ'όλα είναι αποφασισμένοι κάτι που δεν είναι πλέον ο αποχριστιανοποιημένος έως και άθεος δυτικός πολίτης ο οποίος δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον καναπέ του ακόμα και έαν σφάζουν την οικογένειά του, και παθαίνει νευρικό κλονισμό εάν χαλάσει το...iphone του.
 
Οι δυτικές κοινωνίες αποτελούν εύκολη λεία στα χέρια αυτών των επίδοξων εξτρεμιστών, οι οποίοι φυσικά προωθήθηκαν από παφκοσμιοποιητικά νεοταξίτικα κεντρα εξουσίας, με σκοπό την καταστροφή των εθνών, την δημιουργία "μαζανθρώπων" και μέσω του ελέγχου του φόβου την πλήρη υποταγή στις παγκόσμιες κρατικές δομές που σύντομα έρχονται.
 
Ήδη θα ακουστούν "σκέψεις" για νέα μέτρα ασφαλείας που θα καταστήσουν την ιδιωτική μας ζωή...ανύπαρκτη, αλλά και όλους μας υποψήφιους ύποπτους, για παρεκλίνουσες συμπεριφορές που δεν θα αρέσουν στο Παγκόσμιο Σύστημα.
 
Κάποτε ο Ένγκελς είχε πει: "Δημιουργούμε το πρόβλημα, προκαλούμε αντίδραση, και μετά προσφέρουμε την λύση".
 
Το πρόβλημα μας το δημιούργησαν με τελείως  "άμυαλες" πολιτικές, τώρα είμαστε στη φάση της αντίδρασης, και σύντομα θα μας προσφέρουν τις λύσεις, οι οποίες θα κάνουν καθεστώτα τύπου Πινοσέτ να φαίνονται παιδικές χαρές.
 
 defencenet.gr