9.1.15

Καμία αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της παροχής μαζικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες


Εν μέσω προεκλογικού πυρετού το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όπως και αντίστοιχα του γραφείου Τύπου της ΝΔ έχουν αποδοθεί σε μια προσπάθεια να μην αφήνουν να «πέφτει ούτε καρφίτσα κάτω» χωρίς να μένει ασχολίαστο το γεγονός, πόσο μάλλον σε αυτά που λέει η ηγεσία της ΝΔ.

Στην περίπτωση όμως των καταγγελιών του Α. Σαμαρά περιέργως πως το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο άφησε την καρφίτσα να πέσει αλλά ολόκληρη κοτρώνα χωρίς να σχολιάσει ή να απαντήσει.
Όπως είπε εχθές ο αρχηγός της ΝΔ σε ομιλία του στην Χαλκίδα: «Τρομοκρατούν τον κόσμο με αυτά που λένε οι ίδιοι, επανέφεραν αυτοί στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου τη λέξη Grexit. Είναι τόση η αγωνία τους να κερδίσουν τις εκλογές ώστε να έχουν φτάσει στο σημείο να τάζουν ακόμα και σε μετανάστες ιθαγένεια και ασφάλιση!» είπε ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του επισήμανε:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει μαζικά ιθαγένεια και ασφάλιση σε όλους τους μετανάστες.Βλέπετε τί γίνεται στην Ευρώπη. Σήμερα  στο Παρίσι είχαμε μακελειό με 12 νεκρούς ενώ εδώ κάποιοι προσκαλούν ξένους μετανάστες».
Περιέργως πως το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τήρησε και τηρεί  σιγή ιχθύος για το θέμα της μαζικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες.
 defencenet.gr