9.1.15

Στέλνουν τεθωρακισμένα στο σημείο της ομηρείας οι Γάλλοι - Βίντεο από την καταδίωξη στο Παρίσι


"ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ" ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ 

Το Associated Press ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο από την καταιγιστική καταδίωξη στη βιομηχανική ζώνη της πόλης Νταμαρτέν-αν-Γκελ, σε απόσταση 40 περίπου χιλιομέτρων βορειο-ανατολικά του Παρισιού.
 
Το βίντεο, διάρκειας μόλις 33 δευτερολέπτων, καταγράφει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των αστυνομικών αρχών για τη σύλληψη των δυο επικίνδυνων τζιχαντιστών. 
 
 
Τεθωρακισμένα επιστρατεύουν οι γαλλικές αρχές στο σημείο στο Νταμαρτέν όπου έχουν ταμπουρωθεί οι τζιχαντιστές του Charlie Hebdo κρατώντας τουλάχιστον μία γυναίκα όμηρο, την ώρα που στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί όλες οι δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί από χθες και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα ξεπερνούν τους 80.000 αστυνομικούς, στρατιώτες και τμήματα των ειδικών δυνάμεων. 
 
Οι γαλλικές αρχές εκφράζουν φόβους για τον βαρύ οπλισμό που φέρονται να έχουν μαζί τους τα δύο αδέρφια Κουασί. 
 
Την ίδια ώρα οι δύο τζιχαντιστές πριν από λίγο φέρονται να φώναζαν μέσα από την εκτυπωτική επιχείρηση που έχουν βρει καταφύγιο ότι θα πεθάνουν ως μάρτυρες». 
 
Οι περίπου 900 μαθητές στα δύο παρακείμενα σχολεία έχουν κλειδωθεί στις τάξεις τους ενώ χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους για τη σύλληψη των δραστών και προειδοποιούν τους κατοίκους να μείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους.
'''''''''''''''''''''''''''''''
 
 
 defencenet.gr