13.1.15

Η Δημοκρατική Αναγέννηση για τις εκλογές

   

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ        


Δεν συμμετέχουμε στις επικείμενες εκλογές , πρώτον διότι μία αυτόνομη κάθοδός  μας είναι ανέφικτη για αυτονόητους οικονομικούς λόγους και δεύτερον διότι η συμμετοχή μας σε ετερόκλιτες εκ των πραγμάτων συμμαχίες δεν θα ήταν ενδεδειγμένη.

          Παρέχουμε κριτική στήριξη σε υποψηφίους τουαντιμνημονιακού χώρου με ενεργό πίστη στην Ορθοδοξία και τις ελληνικές αξίες της ζωής.
 Πεπεισμένοι από την αρχαία σοφία ότι οι πολιτείες καταστρέφονται όταν οι πολίτες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους φαύλους, τους σημαντικούς απ’ τους ασήμαντους, θεωρούμε βαρύ το χρέος του εκλογικού σώματος.
 Δεν είναι απλώς  μια τιμωρητική ψήφος για τους υπαιτίους της ανθρωπιστικής καταστροφής. Αλλά η σοφή ψήφος που θα αναδείξει εκείνους που θα μπορέσουν να τον βγάλουν από την παρούσα οικονομική και γεωπολιτική τρικυμία εγγυώμενοι την εθνικήν ενότηταΜόνη η αλλαγή σκηνικού δεν συνιστά λύση.
Η κρατούσα κομματοκρατία απεργάσθηκε την στρέβλωση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας γιατί απεχθάνεται τα σοβαρά και έντιμα στελέχη και με την αδρή συνδρομή του παραπλανώμενου πλήθους τα εκβάλλει αντικαθιστώντας τα με κύμβαλα αλαλάζοντα τηςδιαπλοκής και της μιντιακής καθημερινότητας.
          Οι πολίτες να μην ξεχνούν ότι υπάρχουν παληοί άφθαρτοι και νέοι (διε) φθαρμένοι. Και νεάζοντες ώριμοι με μπαγιάτικες μηδενιστικές ιδέες. Γι’ αυτό οφείλουν να απορρίψουν τα «παιδιά» του κομματικού σωλήνα και να επιλέξουν  αυτούς που θα καταπολεμήσουν το πελατειακό και κλεπτοκρατικό σύστημα και θα οικοδομήσουν ένα τίμιο κράτος.
          Η εθνική συνεννόηση και συνοχή με στρατηγική πυγμής είναι οι κύριες προϋποθέσεις  για να αποτρέψουμε τα σχέδια του «σουλτάνου»  που καιροφυλακτεί γυροφέρνοντας σε Κύπρο, Καστελόριζο, Αιγαίο και Θράκη.
          Γι’ αυτό πρέπει κυρίως  τώρα να είναι σοφή η ψήφος των πολιτών.