2.1.15

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί τη διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας -(;)-

Θέλουν να «εκδικηθούν» τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις διαλύοντάς τες, καθώς θέλουν να επιβάλλουν ελευθεριακά μοντέλα στην κοινωνία, μετατρέποντάς την σε δαντική κόλαση!
Διαβάστε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά», απόσπασμα από το ρεπορτάζ με την υπογραφή του καλού και έμπειρου συναδέλφου Σωτήρη Ξενάκη: «Η Ελληνική Αστυνομία θα απαλλαγεί σταδιακά από όλα τα στρατοκρατικά κατάλοιπα (βαθμοί, οργάνωση, εμφάνιση, εκπαίδευση) και θα μετατραπεί σε πολιτική υπηρεσία υψηλής εξειδίκευσης, με επιστημονικές υπηρεσίες, διατηρώντας βέβαια την πειθαρχία που απαιτείται για Σώματα που μπορούν να ασκήσουν βία και να φέρουν όπλα...

Οι ειδικές κατασταλτικές αστυνομικές δυνάμεις καταργούνται και απαγορεύεται η χρησιμοποίηση ειδικών δυνάμεων για την καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων... Η χρήση μέσων που είναι επικίνδυνα για την υγεία, όπως χημικά, εκτοξευτήρες νερού κ.λπ., απαγορεύονται... Οι ειδικές ομάδες θα πάψουν να συμμετέχουν στην καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων...». Διαβάστε τι άλλο λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι: «Χρειάζεται ακόμα μέριμνα και ταχεία διαδικασία νομιμοποίησης για μετανάστες και πρόσφυγες χωρίς χαρτιά, ώστε να διευκολύνεται η ένταξη στην κοινωνία και να μη γίνονται λεία του οργανωμένου εγκλήματος». Και να γίνουν λεία του εγκλήματος οι Έλληνες, που για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού...
Θέλουν λοιπόν στην Κουμουνδούρου τους Έλληνες στο περιθώριο, «απονευρωμένους», τρομαγμένους, έρμαια στις υποκινούμενες και βίαιες «λαϊκές κινητοποιήσεις» των αριστεριστών, στην τρομοκρατία αυτών που καίνε βιβλιοπωλεία και εφημερίδες που ασκούν κριτική στην ριζοσπαστική αριστερά, στις «αντιφασιστικές μοτοπορείες» που στέλνουν Έλληνες στην εντατική! Χωρίς καμία προστασία... Για να μπορούν να τους τρομοκρατούν χωρίς εμπόδια.
Οι άνθρωποι του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν! Μια ρεβάνς κατά των Ελλήνων, κατά των πατριωτών, κατά των δεξιών, κατά της πίστης και της Εκκλησίας, κατά των ΕΔ και των ΣΑ, κατά των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων μας, κατά των πάντων! Τα παραπάνω, θα σημάνουν φυσικά την κατάρρευση της δημόσιας τάξης, τη διάλυση των αμυντικών μας υποδομών και την κατάρρευση της κοινωνίας. Και όλα αυτά σε μια φάση που η τουρκική επιθετικότητα αυξάνεται, η εγκληματικότητα απειλεί τους πάντες και τα λαθρομεταναστευτικά ρεύματα απειλούν να κατακλύσουν τη χώρα μας, σε μια φάση που τα εθνικά μας θέματα έχουν πάρει μια τροπή που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε.
Αυτά είναι τα «προϊόντα» της 30ετούς ΠΑΣΟΚρατίας. Πολλοί κοιτούν την τσέπη τους, κρίνουν με βάση την πάρτη τους και δεν έχουν μάθει έναν βασικό κανόνα: στην όμορφη χώρα μας, ζούμε όλοι μαζί. ΟΛΟΙ. Αν κάτι δεν πάει καλά, θα πέσουμε όλοι κάτω. Τώρα, που οι αριστεριστές και ναζιστές κήρυκες του χάους και της παρακμής μας χτυπούν την πόρτα, έχουμε τις απαραίτητες άμυνες να τους πούμε «όχι, δεν θα πάρουμε;» Θα δείξει. Μέχρι στιγμής, η ιστορία κρίνει αρνητικά πολλούς, θυμίζοντάς μας πόσοι έτρεξαν πίσω από το «λεφτά υπάρχουν» του ΓΑΠ, ο οποίος έχει το πολιτικό θράσος και τοποθετείται ακόμα δημόσια. Πολιτικό θράσος που είναι απότοκο της 30ετούς ΠΑΣΟΚικής «παρέμβασης» στα πολιτικά πράγματα. Εν κατακλείδι: καλό θα ήταν να αντιληφθούν όλοι ότι το πραγματικό διακύβευμα στις μέρες μας, τη στιγμή μάλιστα που είμαστε αντιμέτωποι με τον «κόκκινο» και «μαύρο» φασισμό, είναι η ίδια η ελευθερία μας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΙΩΠΑ
Σφοδρή επίθεση του ΓΓ Διαφάνειας Γιώργου Σούρλα, κατά του Σπύρου Μουζακίτη, μετά τις καταγγελίες του τελευταίου: «Μετά από διαμαρτυρίες πολιτών αλλά και ερωτήματα που υπεβλήθησαν στη γγ Διαφάνειας για το εάν και κατά πόσο επιτρέπεται σε εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς να δικηγορούν μετά την παραίτησή τους και μάλιστα να αναλαμβάνουν την  υπεράσπιση ακόμη και υποθέσεων οικονομικών εγκλημάτων σε βάρος του ελληνικού δημοσίου ο κ. Σούρλας ενημέρωσε τον υπουργό Δικαιοσύνης και πρότεινε να εξετασθεί το ζήτημα σε όλες του τις διαστάσεις προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη του κύρους της  Δικαιοσύνης», τονίζεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας.

ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ 
Δεν κρύβει την αντίθεσή του στην Κουμουνδούρου, στην πολιτική και στη ρητορική της και συχνά – πυκνά, επιτίθεται σφοδρά κατά των αριστεριστών: «Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι όσοι ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα έχουν πάρει και γι’ αυτό λέει και ο Τατσόπουλος ότι δεν θα ψηφίσει. Εγώ θα σας κάνω τη φοβερή αποκάλυψη ότι ο Τσίπρας δίνει περισσότερα! Δεν είναι πλάκα, ότι όσοι ψηφίζουν είναι δωσίλογοι και τα έχουν πάρει και οι άλλοι είναι ηλίθιοι και δεν τα έχουν πάρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα λέει αυτά. Και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού». Αυτά, με τον χαρακτηριστικό του τρόπο.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 
«Εκλογές δεν με πειράζει να γίνουν, αλλά δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας... Με το που θα γίνουν εκλογές, θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι στις Καστοριές, οι πασοκαρίες Καλφαγιάννηδες, Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι. Θα γίνει κόλαση! Αυτό το πράγμα, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει», τόνισε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

«ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»
Συνεχείς είναι οι επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά των Ελλήνων εφοπλιστών. Ο «ταξικός πόλεμος» που έχει εξαπολύσει η Κουμουνδούρου, μαίνεται. Στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, από την άλλη, αποδεικνύουν καθημερινά ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις: η διάλυση ενός εκ των μόνων υγιών κλάδων που ακόμα ευεργετούν την ελληνική οικονομία.

ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ 
«Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται στα σκυλιά του κράτους, δηλαδή στους μπάτσους και στους δικαστές μισθοφόρους και υπηρέτες των πλουσίων και του κεφαλαίου». Ο τρομοκράτης Μαζιώτης, πού αλλού, στο indymedia των αναρχικών.

ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ 
«Ένα αύριο με τον Τσίπρα πρωθυπουργό είναι, κατά την γνώμη μου, η Μικρασιατική Καταστροφή σε νέα έκδοση», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο New Greek TV, στις ΗΠΑ.
Νίκος Χιδίρογλου