5.1.15

Σαμαράς: Δεν θα επιτρέψουμε να ....γκρεμιστεί ο φράχτης στον Έβρο!


Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Θράκη, επισκέφτηκε στην περιοχή Καστανέων Έβρου το στρατιωτικό φυλάκιο 1 (φράκτης Έβρου) όπου και ξεναγήθηκε. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αυτός ο φράχτης που είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, είναι το αποτρεπτικό εμπόδιο που απέτρεψε την εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών, που έμπαιναν ανεξέλεγκτα μέσα στην Ελλάδα μέσω Θράκης και που είχαν δημιουργήσει χρόνια το τεράστιο πρόβλημα που έζησε όλος ο Ελληνικός λαός.
Και είναι αυτός ο ίδιος ο φράχτης που ορισμένοι θέλουν να τον γκρεμίσουν, να τον ρίξουν. Γιατί η δική τους άποψη είναι ότι πρέπει να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες και από πάνω να τους δίνουμε και ιθαγένεια και να τους δίνουμε και ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομειακή περίθαλψη.
Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το επιτρέψει ο Ελληνικός λαός».
http://ysterografa.gr/
______________________________________

Για σταθείτε βρε παιδιά! Αυτός θα μας τρελάνει! 
Ρε Αντώνη, εσύ δεν γέμισες την Ελλάδα λαθρομετανάστες; 
Εσύ δεν ψήφισες τον "αντιρατσιστικό" (κ.λ.π. βλακείες) νόμο; 
Εσύ δεν υποχρέωσες τις Υπηρεσίες όταν αναφέρονται σε λαθρομετανάστες να τους χαρακτηρίζουν βλακωδώς και περιφραστικώς..."μή νόμιμους" ή "οικονομικούς μετανάστες" (για να μη τους...προσβάλουν!!!) αγνοώντας  ότι για να χαρακτηρισθεί κάποιος ώς "μετανάστης", πρέπει να έχει ακολουθηθεί ολόκληρη διαδικασία!

 Ξαφνικά μας το "παίζεις" αντίθετος για να σε ψηφίσουμε εμείς τα κορόϊδα, λέγοντάς μας αυτά που θέλουμε να ακούσουμε!
Πάντως και εμείς, με την ίδια λογική, σε χαρακτηρίζουμε - περιφραστικώς και τρόπος του λέγειν- ΜΗ ΒΛΑΚΑ, ΜΗ ΨΕΥΤΗ, ΜΗ ΑΧΡΗΣΤΟ και όσα "Μ" θέλεις. 
Και στις εκλογές θα σου δώσουμε 'ΜΗ ΨΗΦΟ' για να σχηματίσεις ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 

Και για να εξηγούμεθα, όχι ότι οι άλλοι που αναφέρεσαι είναι καλύτεροι στο θέμα των λάθρο, χειρότεροι είναι, μόνο που αυτοί τουλάχιστον λένε αυτά που λένε, τα παράλογα, ενώ εσύ άλλα λες άλλα εννοείς και άλλα κάνεις υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.
Έτσι ο λαός δεν μπορεί να κατασταλάξει ποιον θα ψηφίσει! 
Τελικά ίσως αρπάξει τη..."μαγκούρα" του και δώσει λύση.
Τη λύση που αξίζετε όλοι σας. 

ΑΛΕΞ