17.1.15

Ανόητα "παιχνίδια πολέμου"!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ Η NEW YORK POST ΚΑΙ TO UPI - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ"

 Η ιστοσελίδα της New York Post και του πρακτορείου UPI στο twitter πριν από μία ώρα μετέδωσαν ότι βαλλιστικά βλήματα "φονιάδες αεροπλανοφόρων" DF-21 έπληξαν το αεροπλανοφόρο USS George Washington του 5ου Αμερικανικού Στόλου που εδρεύει στον Ειρηνικό το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που ανέβασαν, υπέστη τεράστιες ζημιές:


Και σαν να μην έφτανε αυτό ένα tweet στη σελίδα του UPI παρέθετε δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου, σύμφωνα με τις οποίες ξεκίνησε ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Επίσης ανέβηκε και ένα βίντεο που έδειχνε τα βλήματα να κατακαίνε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο, το οποίο είχε κτυπηθεί στην νησίδα του, ενώ καιγόταν και ο υπόστεγο με τα μαχητικά αεροσκάφη F/A-18E/F!
Προκλήθηκε παγκόσμιος πανικός στα ειδησεογραφικά δίκτυα και όλοι προσπάθησαν να βρουν τι έχει συμβεί. Τοσο όμως το αμερικανικό Πέντάγωνο, όσο και το υπουργείο Αμυνας της Κίνας διέψευσαν ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο, ενώ  τόσο η New York Post όσο και του πρακτορείου UPI ανακοίνωναν ότι είχαν πέσει θύματα χάκερς και ότι τίποτα από αυτό δεν ήταν αληθινό! Ευτυχώς...
No, No One Attacked The Aircraft Carrier USS George Washington
defencenet.gr