14.1.15

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα που φέρεται να διέμενε ο Αλβανός «Θεοχάρης»

«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ δύο σπίτια του απότακτου ΕΚΑΜίτη στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής το απόγευμα σε διαμέρισμα στα Σεπόλια όπου φέρεται να διέμενε ο Αλβανός «Θεοχάρης», ο οποίος νοίκιασε τη γιάφκα της Αναβύσσου για λογαριασμό του Χριστόδουλου Ξηρού. Παράλληλα, η Αντιτρομοκρατική, έκανε φύλλο και φτερό δύο σπίτια του απότακτου ΕΚΑΜίτη στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης όπως επίσης και τις αλυκές που ειχε νοικιάσει από την εκκλησία μαζί με τους συγγενείς του. 

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, στο σπίτι του Αλβανού στα Σεπόλια βρέθηκε ένα πιστόλι ρέπλικα ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA σε μια προσπάθεια να δουν ποια άλλα πρόσωπα είχαν σχέσεις με τον Αλβανό. Την ίδια ώρα οι έρευνες στη Μάνη δεν έφεραν αποτέλεσμα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκε αξιοποιήσιμο υλικό ή οπλισμός. 
Πηγή αποκάλυψε στο protothema.gr πως πλέον ένα μεγάλο μέρος των ερευνών στρέφεται μέσα στις φυλακές όπου φέρεται να έγινε το πάντρεμα ποινικών - Πυρήνων της Φωτιάς και Χριστόδουλου Ξηρού με επίκεντρο τρία άτομα που φέρονται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση και τον οπλισμό. 
protothema