2.1.15

Μας… δουλεύεις, Τάκη Μπαλτάκο;

Πρέπει να έχεις μεγάλο θράσος, Παναγιώτη (Τάκη) Μπαλτάκο, εσύ το μέχρι πρότινος τυφλό και πειθήνιο όργανο του Ιούδα Σαμαρά, να βγαίνεις τώρα και να μας παριστάνεις το… «νέο» και το «άφθαρτο» στην πολιτική ζωή του τόπου!
Εσύ, ο οποίος μαζί με τον αρχηγό σου διαλύσατε την Ελλάδα και φτάσατε τους Έλληνες στην κατάθλιψη και τον θάνατο, να μας υποδύεσαι τώρα τον (δήθεν) «ανθρωπιστή» που «νοιάζεται» για τον λαό!... Και εσύ, που ώσπου να σε εξωπετάξει κλωτσηδόν από το υπουργικό σας συμβούλιο το άλλοτε είδωλό σου δεν έβγαλες άχνα για τα εθνικά μας θέματα, τώρα να μας το παίζεις… «υπερπατριώτης»!!!

Οι «Ρίζες» σου όμως είναι εντελώς σάπιες, Μπαλτάκο. Και το έθνος θα τις ξεριζώσει! Διότι βαρεθήκαμε, εμείς οι Έλληνες, να μας υποκρίνεστε με τρόπο χυδαίο, γινόμενοι αίφνης «σωτήρες» εσείς τα ίδια άθλια πρόσωπα που μέχρι τις προάλλες υπηρετούσατε αυτούς που τάχα τώρα «κατηγορείτε»!... Τι συμβαίνει λοιπόν; Εμείς καταλάβαμε λάθος ή πας να μας δουλέψεις; Είναι το «κόμμα» σου αποκύημα νοσηρών φιλοδοξιών δικών σου και κάποιων αποτυχημένων πολιτικάντηδων ή απλά είναι στημένο από τον ίδιο τον πρώην «θεό» σου, τον ανθέλληνα Σαμαρά; Παρακαλείσαι να μας δώσεις «δημοκρατικότατα» εξηγήσεις.
Μόνο μην πιάσεις ξανά στο στόμα σου τον πρίγκιπα Νικόλαο, Τάκη Μπαλτάκο! Όπως πήγες κουτοπόνηρα να κάνεις στην αρχή, όταν «ρίζωνες» τις σαμαρικές σου «Ρίζες», μπας και ξεγελάσεις μ’ αυτή την ανοησία καμία γριούλα… Ο πρίγκιπας Νικόλαος, ο βασιλεύς Κωνσταντίνος και η οικογένειά τους, καθώς και ο βασιλικός θεσμός, ανήκουν σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ελληνικό έθνος! Όχι στο κάθε σαμαρόσκυλο, που όταν χάνει το πόστο του, λόγω των συναλλαγών του κάτω απ’ το τραπέζι με τους Κασιδιάρηδες, «θυμάται» Ελλάδα-Ορθοδοξία!...
Και μην ξαναβγάλεις τη φήμη ότι δήθεν μεγάλος «στρατηγός» που είναι από πίσω σου θα «κυβερνήσει» την Ελλάδα! Φήμη, που έβγαλες αμέσως με το που είδες ότι δεν πέρασε το κολπάκι σου με τον πρίγκιπα Νικόλαο. Κανένας «στρατηγός» και καμία… «στρατηγούλα» δεν είναι από πίσω σου, παρά μόνο πολιτικάντηδες σαν και εσένα! Φθαρμένα κουρέλια του συστήματος που καταρρέει… Δεν θα τα καταφέρεις, «Τάκη», να υφαρπάξεις την ψήφο των Ελλήνων για να την πας έπειτα, δια της πλαγίας οδού, στον βαρύτατα ψυχασθενή σου αφέντη! «Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες». Ετοιμάσου για «σκληρό ροκ», α λα Λαλιώτη…
Ησαΐας Κωνσταντινίδης