30.1.15

Ο θάνατος της κομματοκρατίας...

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Ελληνικός λαός εψήφισε και…αψήφισε τον φόβο, γκρεμίζοντας  την χειρότερη (κεκαλυμμένη) χούντα των υπο-ταγμένων (στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας) μνημονιολάγνων παπαγάλων της συγκυβέρνησης, των οποίων τα (από)κόμματα δημιούργησαν αυτήν την κατάντια, που σήμερα βιώνουμε! Την νύχτα των εκλογών και αφού…κλείδωσε η συντριβή της Ν.Δ.,  ο αποχωρήσας μετά πολλών…φασκέλων από την Κυβέρνηση, τέως πλέον Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,με έκδηλη την πικρία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, όσο και αν επεχείρησε να την μακιγιάρει ρίχνοντας κανα δυο…Χολιγουντιανά χαμόγελα, (γελώ τώρα που γράφω γιαHollywood διότι Σαμαράς και Γιωργάκης Παπανδρέουσυναγωνίζονται για το…αγαλματίδιο του πιο ανίκανου Πρωθυπουργού στην νεότερη Ελληνική ιστορία) είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Παραδίδουμε στον Αλέξη Τσίπρα μιαν Ελλάδα χωρίς ελλείμματα». Προφανώς, εννοούσε το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα, στο όνομα του οποίου εισήλθε στον…αποχυμωτή ένας ολόκληρος λαός και στραγγίχτηκε μέχρι ξεζουμίσματος (δίχως να πάρουν τα…ζουμιά κανέναν από τα τέως Κυβερνητικά στελέχη) σε αντίθεση με τονλαθρέμπορο καυσίμων, τον κάτοχο off-shore εταιρείας και το μέλος της λίστας Λαγκάρντ, ο οποίος ούτε καν...αγγίχτηκε!

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα δίχως ελλείμματα, την οποίαν παραδίδει! Το μόνο έλλειμμα, που ίσως υφίσταται είναι αυτό σε…νόηση, ως απόρροια της ατροφίας του (αν)εγκεφάλου του, το έλλειμμα της συναίσθησης των πραγμάτων μα κυρίως το έλλειμμα συνείδησης, που εμφανίζει! 

Διότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίοςάνοιξε τα σύνορα και παρυσέφρυσε  η μισή Αλβανία στην Ελλάδα το 1990, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος έριξε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και μάλιστα για όσους ενθυμούνται, το έπραξε την κρίσιμη χρονική στιγμή, κατά την οποίαν η χώρα μας άρχιζε να δρέπει τους καρπούς των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων του προγράμματος Μητσοτάκη το 1993, ο ίδιος άνθρωπος, που επανέφερε στην εξουσία το πολιτικό πτώμα του Ανδρέα Παπανδρέου, ο ίδιος άνθρωπος, που προετοίμασε το έδαφος για να έρθει στην εξουσία ο πολιτικός νάνος Σημίτης, ο ίδιος άνθρωπος, που έσκιζε τα μνημόνια το 2011 και που δεν θα συνεργάζονταν με το…εθνοκτόνο ΠΑΣΟΚ το 2012, ο ίδιος άνθρωπος, που ετήρησε ουδεμία προεκλογική δέσμευση των Ζαππείων και ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος συρρίκνωσε την παράταξη της κεντροδεξιάςσε...μαγαζάκι της γειτονιάς! Είναι τέλος, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος έβαλε άλλους ανθρώπους στην φυλακή δίχως στοιχεία, κατ’ εντολήν…άνωθεν, όπως απέδειξε το μέχρις στιγμής οπτικοακουστικό υλικό, οι παρεμβάσεις του απελθόντα Υπουργού Δικαιοσύνης Αθανασίου στην...ίδια την δικαιοσύνη μα πάνω από όλα, όπως κατέδειξε η καθαρή (και αφελής) ομολογία του στο τηλεοπτικό...show του MEGAλου Πρετεντέρη!




ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ANTONIS ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Παρόλα αυτά, όπως έχω γράψει κατ’ επανάληψη, στις μέρες μαςέχουν εκλείψει οι παραδοσιακοί όροι αυτοπροσδιορισμού των κομμάτων, (αριστερός, δεξιός, κεντρώος) σε συνάρτηση με την ιδεολογική τους ταυτότητα και με το εάν αυτά προάγουν τον κρατισμό ή την ελεύθερη οικονομία. Στην σημερινή εποχή, το κριτήριο διαφοροποίησης των κομματικών σχηματισμών σε Παγκόσμια κλίμακα γίνεται με βάση το εάν τα προγράμματά τους στηρίζουν ή απορρίπτουν τα σχέδια, τα οποία απεργάζονται και...βυσσοδομούν τα αφεντικά του πλανήτη για τον έλεγχο των λαών και την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας διακυβέρνησης, φαινόμενα, που συνοψίζονται με τον όροΠαγκοσμιοποίηση. 

Η δε Αριστερά, αποτελεί μιαν άλλη μορφή διεθνιστικής παγκοσμιοποίησης. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, αν και απαρτιζόμενη από έναν ετερόκλητο συνασπισμό (για να θυμηθούμε και το προηγούμενο όνομα του νικητή των εκλογών) ανθρώπων, εν τούτοις προσβλέπει σε έναν ομοιογενή, ταξικό ολετήρα του έθνους. Για την ακρίβεια, στοχεύει σε μία και μόνο κοινωνική τάξη! Αυτή των πειναλέων!! Προφανώς, οι υμνητές της δεν θα περνούσαν κανονικά τις...τάξεις τους στα μαθητικά τους χρόνια μιας και το αγαπημένο τους μάθημα ήταν το...διάλειμμα!! Συνεπώς, πολύ φοβούμαι, ότι λίαν συντόμως θα περάσουμε σε μιαν άλλη, καινούρια κεκαλυμμένη χούντα των διεθνιστών-κρατιστών έως ότου έρθει η...αυθεντική (αυτή των όπλων) για να...στανιάρουμε και να μπει επιτέλους ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να κάνω μιαν επισήμανση. Ο φόβος του Ισλαμικού κινδύνου, τόσο σε επίπεδο εθνολογικής και φυλετικής αλλοίωσης του πληθυσμού της Ελλάδος, μέσω της υπογεννητικότητας και της λαθρομετανάστευσης όσο και σε επίπεδο διεθνούς τρομοκρατίας είναι για την χώρα μας περισσότερο υπαρκτός από ποτέ. Την συγκεκριμένη περίοδο της πολιτικής ιστορίας της χώρας μας, οι συνθήκες είναι οι πλέον κατάλληλες ούτως ώστε να λάβει σάρκα και οστά το απευκταίο σενάριο ενός καινούριου εμφυλίου πολέμου, όπου Αριστεροί και λαθρομετανάστες θα  επιχειρήσουν να καταλύσουν την αστική δημοκρατία και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε…Βουλγαρία, (η οποία έχει ένα Ισλαμικό κόμμα του 20%). Κρατήστε το αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας με την ευχή να μην έρθει ποτέ στο μπροστά!!

Πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό, ότι όλα τα πολιτεύματαείτε αυτά ονομάζονται δημοκρατικά είτε ολιγαρχικά είτε τυραννικά έχουν σαν στόχο να υπηρετούν την πατρίδα και...ουχί η πατρίδα να υπηρετεί το πολίτευμα, κάτι που δυστυχώς γίνεται εξόχως οφθαλμοφανές στους καιρούς μας!Κατά συνέπεια, η δημοκρατία δεν αποτελεί αυτοσκοπό αλλά το όχημα, που θα μεταφέρει το έθνος και τον λαό προς το...γενικό καλό.  Όταν ένα πολίτευμα (όπως η σημερινή ψευτοδημοκρατία των εγχώριων οικονομικών νταβατζήδων) επιφέρει στο έθνος περισσότερη ζημία από όφελος τότε πρέπει να παίρνει την άγουσα προς...απόσυρση και αντικατάσταση! Η επιβίωση και διαιώνιση του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής φυλής ήταν, είναι και θα είναι η ενσάρκωση του Ελληνισμού, ο οποίος αποτελεί τον εξανθρωπισμό όλων των φυλών του κόσμου και την ανύψωση της συνειδήσεως της ανθρωπότητας! Η δημοκρατία είναι ένα αρκετά καλό σύστημα διακυβέρνησης για τους πολίτες, υπό την προϋπόθεση, ότι το εκλογικό σώμα διαθέτει την αναγκαία και απαιτούμενη Παιδεία. Εάν το τελευταίο δεν είναι εφικτό τότε εμφανίζονται κρούσματα σήψης και διαφθοράς, ανάλογα των ημερών μας, όπου το Ελληνικό κράτος κείται εναντίον του Ελληνικού Έθνους!

Μην νομίζετε όμως, ότι τα παραπάνω φαινόμενα γίνονται έκδηλα μόνο σε δημοκρατικά καθεστώτα. Από μοναρχίες έως και κληρονομούμενες διαρχίες (βλέπε αρχαία Σπάρτη) υπήρχαν...φατρίες, λαοπλάνοι και δημαγωγοί, οι οποίοι ξεσήκωναν τον λαό για ίδια προσωπικά οφέλη. Θα σας μεταφέρω εν συντομία στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία του Ιουστινιανού, ο οποίος αν και Αυτοκράτορας δεν μπορούσε να καταργήσει την αντίστοιχη κομματοκρατία της εποχής. Τω καιρώ εκείνω, οι Δήμοι της Κωνσταντινούπολης είχαν αναπτύξει κάποιες οργανώσεις φιλάθλων του ιπποδρόμου της Βασιλεύουσας, τους πράσινους και τους βένετους (γαλάζιους). Συν τω χρόνω, οι τελευταίοι, άρχισαν να αναπτύσσουν πολιτική δύναμη και να διαθέτουν σημαντική επιρροή. (Θαυμαστές οι σημειολογικές...συμπτώσεις, δεν βρίσκετε;;) Κάποια στιγμή, τα εν λόγω...κομματόσκυλα,  συνεπικουρούμενοι  από μια μερίδα συγκλητικών, εξεγέρθησαν οπλισμένοι εναντίον του Αυτοκράτορα για να τον ανατρέψουν. Ήταν η περίφημη "Στάση του Νίκα". Ο Ιουστινιανός αφού συνήλθε από το αρχικό σοκ, διέταξε τους στρατηγούς του Βελισάριο και Μούνδο να αναλάβουν δράση και να καταστείλουν την εξέγερση. Πράγματι, αυτοί ενεκλώβισαν τους στασιαστές στον Ιππόδρομο και τους κατέσφαξαν! Έτσι, με αυτό τον τρόπο σώθηκε η Πόλη και η Αυτοκρατορία από την...κομματοκρατία! Αλήθεια, ποιος πιστεύετε, ότι πρέπει να παίξει τον ρόλο του Ιουστινιανού στις μέρες μας;;; Ακριβώς.
Τα σέβη μου.