4.12.14

ΜILTECH: Μεγάλη εξαγωγική επιτυχία στη Σ.Αραβία - Παραδίδει αριθμό θερμικών καμερών

Με την παρουσία επιτελών του Υπουργείου Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποδοχής της πρώτης παρτίδας αριθμού θερμικών καμερών MLT-IRS-60 στο πλαίσιο υλοποίησης σημαντικής σύμβασης που κατοχυρώθηκε στη Miltech μετά από διεθνή διαγωνισμό, όπου συμμετείχαν 11 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του αμυντικού χώρου.
 
Σύμφωνα με ότι η εταιρεία αναφέρει:
 
Οι επόμενες παραδόσεις παρόμοιας ποσότητας, αναμένονται να ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο και το Μάιο του  2015. Σημειώνεται ότι η Miltech θα συνεχίσει την προμήθεια συσκευών θερμικής απεικόνισης για την επόμενη πενταετία.
 
Η κάμερα σκόπευσης MLT-IRS-60 είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αναπτύχθηκε από τη Miltech και περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την καθιστούν μοναδικό προϊόν στη διεθνή αγορά.
 
Ήδη η Miltech έχει υπογράψει συμφωνία με δύο επιπλέον χώρες για τη μεταφορά τεχνογνωσίας και συμπαραγωγής σε μεγάλες ποσότητες που θα καλύψουν τις ανάγκες των Υπουργείων Άμυνας των χωρών αυτών.
 
Παράλληλα η εταιρεία έχει διευρύνει τη σειρά των θερμικών προϊόντων της που καλύπτουν πλέον όλους του τύπους των όπλων, συμπεριλαμβανομένων αντιαεροπορικών και αντιαρματικών συστημάτων.
 
Τα προϊόντα αυτά θα επιδειχθούν στο περίπτερο της Miltech στη Διεθνή Έκθεση IDEX 2015 στο Abu Dhabi το Φεβρουάριο του 2015.
 
defencenet.gr