17.12.14

Κωμωδία: Οι Τούρκοι ζητάνε να τους εκδώσουμε ... μισή Μοίρα με πιλότους μας για την καττάριψη του F-16!

Αν το θέλουν τόσο πολύ, ας τους στείλουμε μία μοίρα να τους ισοπεδώσει μερικά αεροδρόμια και κάτι γέφυρες στο Βόσπορο... ΑΛΕΞ

Με μία θεαματική, αλλά συνάμα και κωμική ενέργεια η οικογένεια του Τούρκου πιλότου του F-16 που κατέπεσε μετά στην περιοχή της νήσου της Χίου ζητά την έκδοση για να δικαστεί ο πιλότος του ελληνικού μαχητικού τύπου Mirage-2000EGM αλλά και ολόκληρης της στρατιωτικής ηγεσίας της εποχής.
 
Ο δικηγόρος της οικογένειας Μ.Ε.Κελέν που εκπροσωπεί την οικογένεια του Τούρκου πιλότου Ναΐλ Ερντογάν θεωρεί ότι έχει στοιχεία ότι η πτώση του τουρκικού μαχητικού έγινε μετά από κατάρριψη από το ελληνικό μαχητικό και μάλιστα δηλώνει ότι βασίζεται σε άρθρο που είχε δημοσιευθεί σε ελληνικό περιοδικό που είχε τον τίτλο ''Η Ελλάδα κατέρριψε τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος'' .
 
Αυτά δήλωσε σήμερα η ηλεκτρονική εφημερίδα Yeni Akit που τιτλοφορείτε «Αίτημα για σύλληψη του Έλληνα πιλότου και των διοικητών». Μάλιστα αναφέρει και το όνομα του Έλληνα πιλότου. Επίσης αναφέρει ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες στην τουρκική εισαγγελία για να ξεκινήσει η έκδοση του πιλότου!
defencenet.gr