20.12.14

Πρωτοφανές! - Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αρνείται να δει το DVD Xαϊκάλη-Αποστολόπουλου!

Γιατί "ζορίζεστε"; Η δεοντολογία σας έτσι σας προστάζει; Είναι προϊόν εγκλήματος; 

Α! ξέχασα, εσείς δεν είσθε προϊόντα εγκλήματος, ούτε έχετε σχέση! Συγνώμη...

ΑΛΕΞ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΣΑΠΙΛΑ" 

Πρωτοφανές! Την στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει δει το επίμαχο DVD που εμφανίζει τους Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Αποστολόπουλο , τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας σε συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11:30 του Σαββάτου αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να μην το δουν γιατί ...είναι "προϊόν εγκλήματος".
 
Τα όσα διαδραματίζονται και φαίνονται ξεκάθαρα στο dvd, δεν απασχολούν ποσώς, και τους απασχολεί εάν το οπτικό ντοκουέντο δημιουργήθηκε "νόμιμα" με βάση έναν παρανοϊκό νόμο, που ψηφίστηκε πριν μερικά χρόνια ακριβώς για να εμποδίζεται να αποκαλύπτεται η πολιτική σαπίλα.
 
Χωρίς οπτικό υλικό δεν μπορούν να υπάρξουν αποδείξεις, καθώς οι "κακοί" έχουν πάντα ένα κακό συνήθειο. Δεν ομολογούν από μόνοι τους όπως επίσης δεν δείνουν την συγκατάθεσή τους για να καταγραφτούν από κάποια κάμερα την στιγμή που κάνουν παράνομες ενέργειες.
 
Την πρόταση για μη προβολή εισηγήθηκε ο κ. Παναγιώτης Ρήγας (ΠΑΣΟΚ) "καθώς αποτελεί προϊόν εγκλήματος" (!) αλλά κυρίως γιατί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος επέλεξε να μην στείλει όλο το υποκλαπέν υλικό αλλά μονταρισμένο απόσπασμα του . Υπέρ της πρότασης τάχθηκε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ ενώ υπερ της προβολής η κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά από τους ΑΝΕΛ, ο κ. Δημήτρης Κουκούτσης της Χ.Α. και ο ανεξάρτητος Πάρις Μουτσινάς.
 
Από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Χαλβατζής (ΚΚΕ) ζήτησε την άμεση διερεύνηση της καταγγελίας καθώς όπως είπε «η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημορατίας εξελίσσεται σε ένα παρασκήνιο μεθοδεύσεων, παζαριών και πολιτικών παιχνιδιών. Όλα αυτά είναι αποκρουστικά και εντελώς ξένα από το λαό ο οποίος αντιμετωπίζει οξύτατα προβλήματα»
 
Επιπροσθέτως, τα μέλη συζήτησαν και για την υπόθεση Οδυσσέα Βουδούρη – Θόδωρου Παραστατίδη οι οποίοι με επιστολή τους αφήνουν υπονοούμενα για χρηματισμό όσων ανεξάρτητων ψήφισαν υπερ του Προέδρου.
 
Οι αναφορές των δύο βουλευτών προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση των Σ. Λυκούδη, Γρ. Ψαριανού και Χρ. Αηδόνη οι οποίοι κάνουν λόγο για «αθλιότητες» από «πολιτικά σκουλήκια».
 
Η Επιτροπή αποφάσισε να καλέσει σε ακρόαση τους Βουδούρη, Παραστατίδη αλλά και να στείλει μια επιστολή προς όλους τους βουλευτές παρακαλώντας τους "να σεβαστούν τα κοινοβουλευτικά ήθη".
 
Η επιστολή θα αναφέρει πως «η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Δεοντολογίας εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για όσα διαδραματίζονται αναφορικά με "απόπειρες δωροδοκίας" Βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου. Τα φαινόμενα αυτά πλήττουν το κύρος του θεσμού και βάλλουν ευθέως κατα της Δημοκρατίας. Η Επιτροπή εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία της και καλεί τους Ελληνες Βουλευτές να σεβαστούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους συναδέλφους τους και να επιδείξουν τον αναγκαίο για την ιδιότητά τους αυτοσεβασμό».
 
Για την "ταμπακιέρα" τίποτα, ούτε το DVD δεν θέλου να δουν. Ακριβώς όπως και στην περίπτωση Η.Κασιδιάρη, όταν συνομίληε με τον Τ.Μπαλτάκο. Ουδέις ασχολήθηκε με τα όσα λέγονταν, αλλά με το αν είναι νόμιμο το βίντεο, και για το γεγονός ότι ο Τ.Μπαλτάκος μίλαγε με βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου.
 
Το επόμενο ηχητικό ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στο rutube και που ακούγεται η φωνή του πρωθυπουργού να δίνει εντολές σε δικαστικούς να προφυλακίσουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν το έθαψε μόνο το πολιτικό σύστημα αλλά και η πλειοψηφία των εγχώριων ΜΜΕ.
 
Διανύουμε περίοδο μεγάλης πολιτικής καταβαράθρωσης, η οποία όμως έχει τις ρίζες της και στην ελληνική κοινωνική κατάπτωση. Όλοι αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν, και ξέρουν ότι ο Έλληνας πολίτης με την βοήθεια της τηλεόρασης έχει "λοβοτομηθεί"
 
 defencenet.gr