11.12.14

Σκληρό βίντεο: Οι Κούρδοι στην Κομπάνι "καθάρισαν" τους τζιχαντιστές που πόζαραν με κομμένα κεφάλια

"Μάχαιραν έδωσαν, μάχαιραν έλαβον" Περαστικά τους! ΑΛΕΞ
___________________
Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Οι Κούρδοι της πόλης Κομπάνι διέλυσαν τους τζιχαντιστές και «καθάρισαν» αυτούς που πόζαραν με αυταρέσκεια ή κρατώντας κομμένα κεφάλια. Η μεγάλη διαφορά βέβαια είναι ότι οι Κούρδοι το έπραξαν αμυνόμενοι, στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν τις οικογένειες τους και τα εδάφη τους απέναντι στη λαίλαπα του Ισλαμικού Κράτους που σαρώνει στη Μέση Ανατολή και… απλώνεται επικίνδυνα.

Οι Κούρδοι μαχητές της πόλης Κομπάνι, την οποία πολιορκούν οι τζιχαντιστές από τις 15 Σεπτεμβρίου ανέκαμψαν το τελευταίο διάστημα και πέρασαν στην αντεπίθεση όσο αφορά στις ψυχολογικές επιχειρήσεις. Σκότωσαν τους «σκληρούς» των τζιχαντιστών και τους τράβηξαν βίντεο το οποίο ανάρτησαν στο διαδίκτυο προκειμένου να αποδείξουν πώς δεν πρόκειται να παραδοθούν. Θα παλέψουν μέχρι τέλους.
Στο βίντεο αυτό δείχνουν τους νεκρούς τζιχαντιστές που επιτέθηκαν στις θέσεις των πολιορκημένων στις 6 Δεκεμβρίου, όπως και τα όπλα των νεκρών που οι Κούρδοι πήραν λάφυρα.
Ανάμεσα τους υπάρχουν και Δυτικοί, όπως φαίνεται από την αμφίεση τους και τα ρούχα που φοράνε. Πήγαν να συνδράμουν τους τζιχαντιστές, αλλά το πλήρωσαν με… μολύβι.
Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί μανιασμένα να καταλάβει την Κομπάνι μιας και είναι η πρώτη πόλη που του αντιστάθηκε και όπως φαίνεται με επιτυχία. Γνώρισε τους πραγματικούς Κούρδους μαχητές και έφαγε βόλια από τα όπλα που χειρίζονται ακόμη και γυναίκες.
Το πείσμα των Κούρδων μαχητών ήταν αυτό άλλωστε που ανέδειξε τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών και ανάγκασε τις ΗΠΑ να κάνουν έστω υποτυπώδες βομβαρδισμούς κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Αφού βέβαια είχαν φροντίσει πριν να τους εξοπλίσουν ακόμη και με βαριά οπλικά συστήματα μέσω της Τουρκίας. Το κάνουν και τώρα σε άλλες περιοχές, όπως η Συρία και η Λιβύη προκειμένου οι ΗΠΑ να ανατρέψουν τον Άσαντ και να επιβάλουν τη δική τους πολιτική.  
Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν σκληρές εικόνες:
 defencenet.gr