12.12.14

Αρωμα..."γυναίκας" έχει η τρομοκρατική επίθεση - Η Πόλα Ρούπα "γάζωσε" την πρεσβεία;"

Η..."γυναίκα"!
Έμπειροι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν πως ο Επαναστατικός Αγώνας βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ με τον επιχειρησιακό αρχηγό τον Ν.Μαζιώτη στις φυλακές, πιστεύουν πως η Πόλα Ρούπα είναι πολύ πιθανό να συμμετείχε ενεργά στην επίθεση.
 Αυτό γιατί ο στόχος είναι απόλυτα συμβολικός. Ανάλογος της Αμερικάνικης Πρεσβείας όπου ο Ν. Μαζιώτης είχε με το RPG ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτυπήματα της νεοτρομοκρατίας.

Συμβολικός ως στόχος ήταν και το κτήριο της ΝΔ στη Συγγρού αν και δεν υπήρξε ανάληψη από την οργάνωση. Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι το χτύπημα έχει την υπογραφή της ίδιας ομάδας έστω και με παραλλαγμένη σύνθεση.
Μετά το χτύπημα κατά του κτηρίου της ΝΔ οι αστυνομικοί βλέπουν παρόμοιο επιχειρησιακό σχέδιο και εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ.
Οι μηχανές και το αυτοκίνητο είναι το πρώτο στοιχείο. Στη ΝΔ οι τρομοκράτες που χτύπησαν χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο για να φτάσουν, με τη μηχανή να έχει υποστηρικτικό ρόλο, ενώ κατά τη διαφυγή έκρυψαν το RPG στο αυτοκίνητο για να μην δίνει στόχο στη μηχανή.
Η τακτική θυμίζει το χτύπημα κατά της ΝΔ και το χτύπημα κατά της ΝΔ αποδίδεται σε Μαζιώτη και Ρούπα...
πηγη: defencenet.gr