16.12.14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ                                    
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΗΛ: (210) 72.47.590
   FAX: (210) 72.47.468
                                                                t.quick@parliament.gr



«ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ»


ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Με εξαιρετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η νέα διήμερη επίσκεψη στη Κέρκυρα  του Εκπροσώπου και Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

«Στα Ιόνια Νησιά θα έχουμε στις εκλογές μεγάλη επτανησιακή επιτυχία. Σύντομα θα ανακοινωθούν σπουδαίες συνεργασίες με ονόματα που θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια της νίκης. Προσωπικότητες με σημαντικότατη προσφορά στο τόπο τους, αλλά και στον επαγγελματικό τους τομέα», δήλωσε αναχωρώντας ο Τέρενς Κουίκ και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από τις συναντήσεις που είχα με τον Περιφερειάρχη, τον φίλο μου Θεόδωρο Γαλιατσάτο και με τον Δήμαρχο Κώστα Νικολούζο που γνώρισα για πρώτη φορά.

Μιλήσαμε σχεδόν για όλα τα θέματα που έχουν στην ατζέντα των προτεραιοτήτων τους.

Τους διαβεβαίωσα ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα στηρίξουν κάθε προσπάθειά τους που θα αποσκοπεί στο καλό του τόπου μας. Και κυρίως στον Θεόδωρο Γαλιατσάτο, που έδωσε «πόρτα» στον Φούχτελ, η διαβεβαίωση αφορούσε όλο τον κορμό των Ιονίων Νήσων, όπου και έχω την κοινοβουλευτική ευθύνη εκ μέρους του Κινήματος. Ας μη ξεχνάμε ότι και οι δύο ανήκουν πολιτικά στο αντιμνημονιακό μπλοκ.

Βεβαίως, το τονίζω, την πολιτική τους ταυτότητα δεν την μπλέκω με την αυτοδιοικητική δράση τους, καθώς τις όποιες κόκκινες γραμμές με τον ΣΥΡΙΖΑ τις προσδιορίζουμε στη κεντρική πολιτική σκηνή, όπου και θα κοντραριστούμε στις επερχόμενες εκλογές, με όλες  τις δικές μας αρχές και τις αξίες».

Ο Τέρενς Κουίκ, που συνοδευόταν σε όλες του τις επαφές από το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος Γιάννη Ζήκο και την οργανωτική Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και Ηπείρου Πολιτευτή Β' Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου, είχε και συνάντηση εργασίας με Πολιτευτές, πολιτικά στελέχη και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής, μαζί με τον επικεφαλής τους Τάσο Κόλλια.

Συνάντηση εργασίας είχε και με τον κερκυραίο κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ,  Λευτέρη Λιντοβόη, Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής του Κινήματος. Αμέσως μετά και οι δύο, μαζί με τον Γιάννη Ζήκο και την Ευαγγελία Εγγλέζου, συναντήθηκαν με τον πολύπειρο πολιτικό, αυτοδιοικητικό και Δικηγόρο, επικεφαλής του περιφερειακού Συνδυασμού ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γιώργο Καλούδη, με τον οποίο και συζήτησαν τα προβλήματα του νησιού και της περιφέρειας, θέματα κοινού ενδιαφέροντος, στα οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Τέλος, ο Τέρενς Κουίκ παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην δημοφιλή Κερκυραία  δημοσιογράφο Ηρώ Λέλα στο κανάλι START TV, η οποία υπάρχει στο ΛΙΝΚ terensquick.blogspot.gr.