16.12.14

Ενας 14χρονος αποπλάνησε και άφησε έγκυο την 11χρονη μητέρα


Πολύ ασχοληθήκαμε με τους Ρουμάνους γύφτους.Η παραγωγή και εμπορία βρεφών είναι έθιμο σ αυτούς και δεν αποτελεί είδηση.Εξ άλλου συνήθως γεννούν στα 8 χρόνια τους. ΑΛΕΞ 

___________________________________
 Η 29χρονη… γιαγιά είχε υποβάλλει από τον Μάιο μήνυση εναντίον ενός 14χρονου για αποπλάνηση της εγγονής της .
Εδώ και μήνες αναζητούσαν τον πατέρα οι αστυνομικές υπηρεσίες τον 14χρονο Ρουμάνο ο οποίος φέρεται ως πατέρας του νεογέννητου βρέφους που έφερε στον κόσμο η 11χρονη ομοεθνής του, καθώς η 29χρονη… γιαγιά είχε υποβάλλει από τον Μάιο μήνυση εναντίον του για αποπλάνηση της μικρής!

Ο 14χρονος είναι ανιψιός της αλλοδαπής γυναίκας και τον φιλοξενούσε στο σπίτι της στις Αγιές Παρασκιές, καθώς έψαχνε για δουλειά. Όμως, ο ανήλικος εκμεταλλεύτηκε ότι περνούσε όλη τη μέρα μόνος με το κορίτσι και το παρέσυρε σε ολοκληρωμένη ερωτική σχέση! Όταν το έμαθε η μητέρα, τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στην Αστυνομία και ο «ζωηρός» νεαρός έσπευσε να εξαφανιστεί.


Η μήνυση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία στο πλαίσιο της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί σε βάρος του 14χρονου. Ήταν, όμως, ήδη αργά για την «άγουρη» εκκολαπτόμενη μάνα, καθώς βρισκόταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης και, λόγω ηλικίας, ήταν δύσκολο να διακοπεί. Τώρα, όπως αποκαλύπτει το Cretalive, η 29χρονη γιαγιά ζητά να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου κοριτσιού που είναι υγιέστατο, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.


protothema.gr