20.12.14

Όταν η κυβέρνηση δίνει στα (άλλα) κόμματα 10.000.000 ενίσχυση για τις...εκλογές!

 Με απόφαση της συντακτικής ομάδος της Efenpress, δεν δημοσιεύουμε δελτία τύπου της ΧΑ (από τότε με τα παιδικά... Χάϊλ Χίτλερ κ.λ.π. ορισμένων)

 Όμως δεν μπορούσαμε να παραβλέψουμε τη χειρονομία αυτή που γίνεται σε στιγμές που οι Έλληνες υποφέρουν, ενώ την ίδια ώρα  η κυβέρνηση μοιράζεται με τα υπόλοιπα κόμματα (πλην της ΧΑ) 10.000.000 ευρώ για...εκλογική ενίσχυση και οι υπάλληλοι της Βουλής κάποια απίστευτα ποσά για...ενίσχυση του συλλόγου τους και διανομή δώρων στα παιδιά τους (λες και δεν τους φτάνουν τα ενοίκια που ΚΑΚΩΣ εισπράττουν από την ενοικίαση του κυλικείου της Βουλής, του υποκαταστήματος της Εθνικής τραπέζης στη Βουλή κ.λ.π.) και τα δώρα Χριστουγέννων -Πάσχα κ.λ.π. που λαμβάνουν , αφού είναι υπό την προστασία των συγγενών, φίλων , "κολλητών"  και λοιπών .... των βουλευτών.
_________________________________EFENPRESS____________________________

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κανείς Έλληνας μόνος του! Εικόνες από την εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών της Χ.Α 

 


Εκατοντάδες Έλληνες είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθήνας όπου είχε  ξεκινήσει η εορταστική διανομή τροφίμων. Η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη. 







Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, συνεχίζει το κοινωνικό του έργο με όσα μέσα διαθέτει, δίνοντας χαμόγελα σε χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες, που είδαν το βιός τους να γκρεμίζεται, μέσα από τις υπογραφές και τις μνημονιακές συμφωνίες όλων αυτών που κυβερνούν τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.





Οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό του χειμαζόμενου λαού, διατρανώνοντας πως κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!