6.11.14

Kαταδίωξη Γερμανού οδηγού στην Πελοπόννησο

 Ένας Γερμανός οδηγός σήκωσε στο πόδι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (29/05) Μεσσηνία και Ηλεία, καθώς αφού απείλησε με όπλο αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον ελέγξουν, στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, με τις αρχές να πυροβολούν και να τον καταδιώκουν, καταφέρνοντας στο τέλος να τον συλλάβουν.

  Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί θέλησαν να κάνουν έλεγχο σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε προαύλιο χώρο βενζινάδικου στην Κυπαρισσία. Ο 62χρονος οδηγός όμως μόνο συνεργάσιμος δεν ήταν. Έβγαλε όπλο και απείλησε τους αστυνομικούς, βάζοντας, παράλληλα, μπροστά το όχημα για να φύγει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν, προκειμένου να το ακινητοποιήσουν και ακολούθησε καταδίωξη.
  Μετά από μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα κοντά στον Πύργο, συλλαμβάνοντας τον Γερμανό. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα περίστροφο, επτά μαχαίρια, ένα laser και οκτώ αναπτήρες.
  Ο 62χρονος, που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και για απείθεια, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
 defencenet.gr