13.11.14

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εκδήλωση του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου «Ανατόλια» στο Μέγαρο Μουσικής

Εντυπωσιακή εκδήλωση του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου «Ανατόλια» στο Μέγαρο Μουσικής για τα παιδιά με αναπηρίες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας!

 Μάγεψε με τις εκτελέσεις έργων Σοπέν και Βέρντι το πολυπληθές και ενθουσιώδες κοινό η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Χάρη Ηλιάδη και η Χορωδία Αποφοίτων του Κολλεγίου «Ανατόλια», στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.



Στον αντίποδα της συναυλίας χάρισαν υπέροχες στιγμές στους μουσικόφιλους που κατέκλυσαν την αίθουσα, η πιανίστας Βαλέρια Χαριτίδου, ο βαρύτονος Στέργιος Παρίσης, η σοπράνο Σοφία Τσελεπίδου, ο τενόρος Φίλιππος Μοδινός.
Όπως είναι γνωστό η συναυλία είχε σαν στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων με αναπηρία «ο Άγιος Δημήτριος» παραρτήματος του ΚΚΠΚΜ και η δράση αυτή εντάσσονταν στα πλαίσια του Εθελοντισμού και Φιλανθρωπικού έργου του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου «Ανατόλια».
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Γούλα Καλυψώ, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Κα Έλλη Χρυσίδου, ο πρόεδρος του Κολεγίου «Ανατόλια» Δρ Παναγιώτης Βλάχος, ο πρόεδρος των αποφοίτων «Ανατόλια» Κος Αστέριος Τσουκαλάς, η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας Κα Συλβάνα Καρασαββίδου και μέλη του Δ.Σ, Κος Τηλέμαχος Καπετανίδης και ο Κος Κωνσταντίνος Σίμογλου.



 Στους σύντομους χαιρετισμούς ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου Ανατόλια Κος Τσουκαλάς και η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας Κα Συλβάνα Καρασαββίδου εξήραν το έργο και τους στόχους των Αποφοίτων του κολλεγίου «Ανατόλια» και ευχήθηκαν να υπάρξει συνέχεια σε τέτοιου είδους δράσεις που είναι προς όφελος των περιθαλπόμενων των ιδρυμάτων και γενικότερα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.