12.11.14

Αναζητούνται - βοηθήστε να βρεθούν.

Εμφάνιση ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ_ΑΥΛΑΚΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.JPG
Χάθηκαν από το σπίτι μας στο Αυλάκι - Πόρτο Ράφτη την Τρίτη 4/11/2014 ο Τζίμης (αρσενικό μαύρο ημίαμο λάμπραντορ, 1 1/2 έτους, περ. 35 κιλά) και η Σίλα (θηλυκό ασπρόμαυρο ημίαιμο σέττερ, περ. 18 κιλά). 
Η Σίλα είναι σε οίστρο. Τη βρήκαμε πριν από μερικούς μήνες παρατημένη με ψώρα, καλαζάρ και άλλα προβλήματα υγείας και για αυτό δεν είχε στειρωθεί ακόμη.
Τώρα παίρνει αγωγή για νεφρική ανεπάρκεια. Πιστεύουμε ότι την κυνήγησαν αδέσποτα λόγω του οίστρου, έτρεξε μακριά φοβισμένη και ο Τζίμης την ακολούθησε με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν πολύ και να μην μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι.
Τα ψάχνουμε σε όλη την περιοχή του Πόρτο Ράφτη και στις γύρω περιοχές. Ακούνε και τα δύο το όνομά τους. Ο Τζίμης φοράει χοντρό καφέ δερμάτινο περιλαίμιο και σκάλιμπορ και η Σίλα λεπτό μπλε υφασμάτινο περιλαίμιο και σκάλιμπορ. 

Χαρακτηριστικά: Ο Τζίμης έχει άσπρο μουσάκι κι έναν άσπρο ρόμβο στο στέρνο κι η Σίλα καφέ πιτσιλιές σε πρόσωπο και πόδια.
Εμφάνιση ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ_ΑΥΛΑΚΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.JPG
Είναι μια βδομάδα σήμερα που λείπουν από το σπίτι ο Τζίμης και η Σίλα και είναι σαν να μας έχουν ξεριζώσει ένα κομμάτι από την καρδιά. Μια βδομάδα τώρα ψάχνουμε ασταμάτητα, έχουμε ενημερώσει πάρα πολύ κόσμο και έχουμε βάλει αφίσες σε όλο το Πόρτο Ράφτη και στις γύρω περιοχές. Έχουν κινητοποιηθεί όλοι οι φιλόζωοι της περιοχής που ταΐζουν αδέσποτα. Από την Παρασκευή το βράδυ (7/11) που επέστρεψε μόνος του στο σπίτι ο Ράφα (είχαν φύγει και τα τρία μαζί), γυρίζουμε μαζί του με το αυτοκίνητο και με τα πόδια και έχουμε δει πάρα πολλά αδέσποτα. Όμως ο Τζίμης και η Σίλα παραμένουν άφαντοι. Πιστεύουμε ότι ίσως κάποιος τα έχει κρατήσει. Ελπίζουμε για καλό. Αν όχι, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η Σίλα είναι άρρωστη, κροτοφοβική, με προβλήματα στην όσφρηση και δεν κάνει για κυνήγι. Προφανώς για αυτόν τον λόγο την παράτησαν πριν από λίγους μήνες. Ο Τζίμης είναι χαζόσκυλο, φιλικός με όλους, εντελώς ανυπάκουος, καταστρέφει ό,τι βρει μπροστά του και δεν κάνει σε καμία περίπτωση για φύλακας. Σε κάθε περίπτωση, σας θερμοπαρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι η ζωή μας!
τηλ. 6944 415 200