11.11.14

«Δεν εγκαταλείπω την ηγεσία του ΛΑΟΣ»

Αν, αγαπητέ κ. Καρατζαφέρη δεν αποσείσεις τις εναντίον σου κατηγορίες, θα λες σύντομα, παράφραση των λόγων του Λουδοβίκου του 14ουΤο κράτος είμαι εγώ. "L' etat c'est moi", με το " Ο ΛΑ.Ο.Σ είμαι ΜΟΝΟ εγώ"!!!                                        ΑΛΕΞ  


Μάχιμος και έτοιμος να συγκρουστεί με όποιον χρειαστεί για να λάμψει η αλήθεια και να μην επηρεαστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ΛΑΟΣ εμφανίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη σκιά των αποκαλύψεων για δύο off shore εταιρείες, για τις οποίες ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης ξεκαθάρισε:


«Δεν υποχωρώ, δεν υποτάσσομαι, δεν συμβιβάζομαι. Το όλο θέμα είναι προσωπική μου υπόθεση και δεν αφορά στο κόμμα. Αυτό εννοούσα με τη φράση μου στην ανακοίνωση που αφορά στην "απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος". Τέλος, τονίζω και κάνω σαφές ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την ηγεσία του κόμματος».

Στην πρώτη του δήλωση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε επισημαίνει ότι «ο ίδιος θα κάνει τις επιλογές του, ώστε να διευκολύνει την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια», κάτι που ερμηνεύτηκε ως πρόθεση παραίτησης από την ηγεσία της παράταξης.

zougla.gr