22.11.14

Μια υγιής θέση του Ισλάμ για το μακελειό στη συναγωγή

Στο όνομα του Αλλάχ, τέσσερις ραβίνοι σφαγιάστηκαν την ώρα που προσεύχονταν! Και σαν η αποτρόπαιη αυτή πράξη να μην ήταν αρκετή, μια απάντηση στο Twitter μου από έναν μουσουλμάνο ήταν εξίσου ανησυχητική. Ήταν μια μόνο λέξη «Μπράβο». Στα κοινωνικά δίκτυα, Παλαιστίνιοι από τη Γάζα αναρτούσαν εικόνες με τους μπαλτάδες και τα μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση, για να προκαλέσουν τους Εβραίους.
Του Tarek Fatah,
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ: «Murdered, Because They Were Jews» (Δολοφονήθηκαν επειδή ήταν Εβραίοι), 18 Νοεμβρίου 2014
ΠΗΓΕΣ: The Toronto Sun, http://www.meforum.org/
Ως μουσουλμάνος που έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή στην υπεράσπιση τους δικαιώματος των Παλαιστινίων να αποκτήσουν δικό τους κράτος, απέμεινα να κρατώ το κεφάλι μου σκυμμένο με απόγνωση και ντροπή. Μόλις πριν μια ώρα έμαθα πως ομόθρησκοί μου σκότωσαν τέσσερις χριστιανούς στη Μομπάσα της Κένυα. Τι έχουμε γίνει, αναρωτήθηκα;

Η ειρωνεία είναι επίσης ότι οι Εβραίοι που δολοφονήθηκαν προέρχονται από μια σέκτα που δεν αποτελεί απειλή για τους μουσουλμάνους ή τους Παλαιστίνιους. Ήταν αντίθετοι στην ιδέα να προσεύχονται οι Εβραίοι στο όρος του Ναού, ζήτημα που έχει προκαλέσει, τις τελευταίες εβδομάδες, την σύγκρουση Εβραίων και Παλαιστινίων στην Ιερουσαλήμ.
Οι δολοφονημένοι ήταν υπέρ-ορθόδοξοι Εβραίοι, δηλαδή Εβραίοι που ούτε καν υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις, όντας αφιερωμένοι στη μελέτη των γραφών. Οι τέσσερεις αυτοί ραβίνοι δεν φόρεσαν ποτέ στολή, ήταν απλώς άνθρωποι της θρησκείας που δολοφονήθηκαν όχι για κάτι που έκαναν αλλά απλώς γιατί ήταν Εβραίοι.
Όσον αφορά την αντίδραση πολλών μουσουλμάνων στη Δύση, που «ξύπνησαν», για να δουν μια ακόμα ακρότητα που διαπράχθηκε στο όνομα του Ισλάμ, περιορίστηκαν στον γνωστό ξύλινο λόγο καταδίκης της τρομοκρατίας. Λίγοι όμως παραδέχονται πως οι ακρότητες που βλέπουμε εδώ και εβδομάδες αποτελούν απλώς μέρος της μετατροπής της ισλαμικής παράδοσης του ιερού πολέμου σε παράδοση που απαιτεί την «τιμωρία» των Εβραίων. Ελάχιστοι καταδίκασαν τη τζιχάντ ως μέσο δράσης στην σύγχρονη εποχή.
Η βιογραφία του προφήτη Μωάμεθ, η Σιρά, θεωρείται η αυθεντική ιστορία της ζωής του και μαζί με το κοράνι και την ιερή παράδοση Χαντίθ, αποτελεί μέρος της μουσουλμανικής πίστης. Σύμφωνα με τη Σιρά, το 627, ο Μωάμεθ αποκεφάλισε 800 Εβραίους αιχμαλώτους, καθιερώνοντας τον τρόπο συμπεριφοράς των μουσουλμάνων έναντι των Εβραίων, διαχρονικά, αν τολμήσουν να πολεμήσουν το Ισλάμ και αιχμαλωτιστούν.
Έχω υποστηρίξει ότι η ιστορία αυτή δεν είναι αυθεντική, αλλά κανείς στον μουσουλμανικό κόσμο δεν υιοθέτησε την άποψή μου. Αν οι ισλαμιστές ηγέτες, πάντως, δεν φροντίσουν να αναθεωρήσουν την άποψη αυτή που θεωρούν ιερή θα είναι καλύτερο για αυτούς να προετοιμαστούν να δουν όλον τον κόσμο να αντιδρά με περιφρόνηση απέναντί τους.
defence-point
Όλος ο κόσμος, δεν θα αντιδράσει  ΜΟΝΟ  "με περιφρόνηση" , αλλά με σιχασιά και θα εφαρμόσει το "Οφθαλμόν αντί οφθαλμού" μέχρι να εξοντωθεί κάθε ισλαμιστής.
Για να μη γίνει αυτό, θα πρέπει να αντιδράσουν οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι και να σταματήσουν βιαίως τους αιμοδιψείς ομόθρησκούς τους, έχοντας υπ όψιν ότι η Δύση, δεν ενδιαφέρεται για τις διάφορες ισλαμικές φατρίες και θεωρεί όλους το ίδιο ένοχους...
ΑΛΕΞ