21.11.14

Η Τουρκία κόβει… σιωνιστικές ελιές: Η απόλυτη ψυχασθένεια


Οι ισλαμιστές είναι συνήθως δύο ειδών, αυτού που κατακρεουργούν τον αντίπαλο, του ξεριζώνουν την καρδιά και την τρώνε μπροστά στις κάμερες, όπως οι τζιχαντιστές στην Συρία, και σε αυτούς που έχουν, μεν, τα ίδια αισθήματα και τους ίδιους στόχους, αλλά επιδιώκουν με πιο έξυπνο τρόπο να ισλαμοποιήσουν το σύμπαν με μεθόδους de jure, στις οποίες περιλαμβάνεται και αυτή της κάλπης.
Του Burak Bekdil
ΠΗΓΕΣ: The Gatestone Institute, http://www.meforum.org/
ΑΠΟΔΟΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Παντελής Καρύκας
Οι ηγέτες της Τουρκίας ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, αν και μερικοί Τούρκοι, σήμερα, συγκροτούν μια δική τους, νέα κατηγορία, αυτή της μη βίαιης ηλιθιότητας. Η διαβόητη ιδρυτική πράξη της Χαμάς, του 1988, πρέπει να αναγνωστεί όλους όσοι επιχειρούν να παρουσιάσουν την τρομοκρατική αυτή οργάνωση ως οργάνωση «αγγέλων», για να ενισχύσουν τη δική τους ιδεολογική αντίληψη.

Στο έγγραφο αυτό υπάρχει το κάλεσμα για τη δημιουργία «ενός ισλαμικού κράτους στην Παλαιστίνη στη θέση του Ισραήλ και των παλαιστινιακών περιοχών, μετά την εξάλειψη ή τη διάλυση του Ισραήλ». Εκεί περιγράφεται και η «αποστολή» της Χαμάς.
«Ο μόνος τρόπος εμπλοκής ανάμεσα στην αλήθεια και το ψεύδος είναι μέσω του Ισλάμ και μέσω του ιερού πολέμου μέχρι τη νίκη ή το μαρτύριο». Φυσικά νίκη είναι ο θάνατος και του τελευταίου Εβραίου επί γης και μαρτύριο το να πεθάνεις από τους Εβραίους, ή από αντίπαλη μουσουλμανική σέκτα.
Σε ένα κεφάλαιο μάλιστα αναφέρει: «Ο χρόνος δεν θα έχει έρθει μέχρι οι μουσουλμάνοι να πολεμούν και να σκοτώνουν τους Εβραίους, μέχρι που και τα δέντρα και οι βράχοι, πίσω από τους οποίους οι Εβραίοι θα κρύβονται θα φωνάζουν: Ω μουσουλμάνοι. Ένας Εβραίος κρύβεται πίσω μου, ελάτε να τον σκοτώσετε».
Ορισμένοι λαμβάνουν μάλιστα την «προφητεία» της Χαμάς κατά κυριολεξία. Πέρυσι ένας Αιγύπτιος ιερωμένος έλεγε, ότι «ούτε ένας Εβραίος δεν θα απομείνει στη Γη. Δεν υπάρχει καμία αλληγορία. Τα δέντρα και οι βράχοι θα μιλήσουν». Ορισμένοι Τούρκοι έχουν προχωρήσει το όλο θέμα σε νέα διάσταση, με αποτέλεσμα, μέσω των κοινωνικών δικτύων, να έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά των ελαιόδεντρων. Γιατί; Για αυτό:
«Λίγο πριν την ημέρα της Κρίσεως μουσουλμάνοι και Εβραίοι θα πολεμήσουν. Σταδιακά οι μουσουλμάνοι θα νικήσουν τους Εβραίους. Οι Εβραίοι θα κρυφτούν πίσω από τα δέντρα, αλλά τα δέντρα θα τους προδώσουν, εκτός από την Ελιά που είναι εβραϊκό δέντρο. Οι Εβραίοι ξέρουν πως οι ελιές θα τους κρύψουν και προσπαθούν να αποτρέψουν το ξερίζωμα των ελιών στην Τουρκία.
»Όμως η κυβέρνησή μας, παρά τη δικαστική απόφαση που απαγορεύει το ξερίζωμα, προχωρά και καταστρέφει το σχέδιο των ΕβραίωνΌλες οι ελιές στην Τουρκία πρέπει να ξεριζωθούν εντός των τριών επομένων ετών. Αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα για το Ισραήλ. Το έθνος μας θα αποτελέσει μέρος της εκστρατείας αυτής και θα κάνει το χρέος του σταματώντας να καταναλώνει ελιές». Αυτά γράφουν.
Έτσι έχει ξεκινήσει στην Τουρκία μια εκστρατεία κατά της ελιάς με την ονομασία «Δεν αγοράζουμε ελιές». Ακόμα και αν το όλο θέμα το ξεκίνησαν μη ισλαμιστές, ακριβώς για να εξευτελίσουν τους ισλαμιστές, πολλοί φίλοι της κυβέρνησης της Τουρκίας έχουν ήδη προσχωρήσει στο κίνημα κατά της ελιάς.
Μπορεί μια ολόκληρη χώρα να τρελαθεί; Αν, κατά το ισλαμικό σκεπτικό, οι μουσουλμάνοι πρόκειται να νικήσουν τους Εβραίους πριν την ημέρα της Κρίσεως, γιατί κήρυξαν πόλεμο στις ελιές τώρα;Γιατί οι ελιές είναι σιωνιστικά δέντρα και τα άλλα δεν είναι; Θα χάσουν οι μουσουλμάνοι τον πόλεμο αν οι ελιές δεν προδώσουν τους Εβραίους; Αν ναι γιατί η προφητεία λέει πως οι μουσουλμάνοι θα νικήσουν; Χιλιάδες παρόμοια ερωτήματα θα μπορούσαν να τεθούν, αλλά όλα θα έμεναν αναπάντητα σε μια χώρα όπου η λογική, συστηματικά, ηττάται από τον ισλαμικό φανατισμό.
Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν εικονική πραγματικότητα. Στις 7 Νοεμβρίου 6.000 ελαιόδεντρα, ηλικίας 85-100 ετών κατακόπηκαν, παρά την αντίδραση των ελαιοπαραγωγών. Η κυβέρνηση αποφάσισε να απαλλοτριώσει τη γη και να τη δώσει σε φίλα προσκείμενο προς την ίδια επιχειρηματικό όμιλο.
Στις 7 Νοεμβρίου οι άνδρες της εταιρίας, χωρίς να περιμένουν τη δικαστική απόφαση – οι παραγωγοί είχαν καταφύγει στη δικαιοσύνη – ξερίζωσαν τα ελαιόδεντρα. Μερικές ώρες αργότερα το δικαστήριο απεφάνθη ότι το ξερίζωμα είναι παράνομο, θέτοντας την περιοχή υπό κρατικό έλεγχο.Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς όμως, «η Τουρκία είναι γεμάτη ελιές».
Υπάρχουν φήμες, ότι η απόφαση που θα ελάμβανε το δικαστήριο ήταν γνωστή στον επιχειρηματικό όμιλο, πριν ανακοινωθεί επισήμως και για αυτό ο όμιλος φρόντισε να εξαφανίσει τις ελιές. Φυσικά ο όμιλος δεν έκοψε τις ελιές λόγω της «προφητείας», οι οπαδοί της κυβέρνησης όμως είναιστο πλευρό του αφού οι ελιές είναι εβραϊκέ