22.11.14

Σπρώχνουν τη Φώφη για διάδοχο του Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Τώρα; Κατόπιν εορτής;Τώρα που ρήμαξαν τη χώρα και  που πρωτοκλασάτα στελέχη απεδείχθησαν ελεεινοί απατεώνες, κλέφτες κ.λ.π;                                                      Δυστυχώς, η  κόρη του αγαπητού και αλησμόνητου   Γιώργου Γεννηματά, τους ανέχθηκε και δεν τους φασκέλωσε έγκαιρα φεύγοντας από το κόμμα, αντίθετα συνεργάστηκε μαζί τους προσδεδεμένη σε ένα κόμμα, που δεν είχε πλέον καμία σχέση με το κόμμα του Α. Παπανδρέου και του Γ. Γεννηματά. Η παρουσία της στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με συνεργάτες τους ίδιους  δεν θα ωφελήσει σε τίποτα το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ του 3-4 %. ΑΛΕΞ
Το όνομα της Φώφης Γεννηματά αρχίζει ήδη να κυκλοφορεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ως διαδόχου του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του Κινήματος, μετά τη σχετική κίνηση ανατροπής που ξεκίνησε από χθες ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Άμυνας, με το εμβληματικό επώνυμο και την υψηλή δημοφιλία, όχι μόνο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αλλά ευρύτερα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, φαντάζει για τους περισσότερους ως η ιδανική υποψηφιότητα, προκειμένου να… μαζέψει τα κομμάτια του ΠΑΣΟΚ, μετά την ηγεσία Βενιζέλου, και να καταφέρει να επανενώσει το Κίνημα.
Θεωρείται άλλωστε περίπου δεδομένο ότι μια υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά θα είχε την υποστήριξη του παπανδρεϊκού στρατοπέδου, από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου θα επέλεγε να μην διεκδικήσει ο ίδιος τη μεγάλη ρεβάνς, και να ανατρέψει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ενδεικτικά του παραπάνω κλίματος είναι όσα είπε ο Μιχάλης Κασσής το πρωί του Σαββάτου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real Fm” και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου:
“Για να βρει τον δρόμο του το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να συμμετέχει ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε ο κ. Βενιζέλος στα καινούρια πράγματα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μέσα στον ΠΑΣΟΚ. Δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι.
Υπάρχουν τόσα στελέχη τα οποία εκτιμώ ότι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα. Αφού ανοίξει αυτή η κουβέντα και αυτός ο διάλογος, τότε θα πούμε και για πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να πάμε με τη Φώφη Γεννηματά αυτό το διάστημα, μέχρι το συνέδριο και μετά το συνέδριο”.
http://ysterografa.gr/