6.11.14

Α.Σαμαράς: "Αποκεφάλισε" τον υφυπουργό Γ.Στύλιο "για τα μάτια" της Λιάνας Κανέλλη

ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ!


Aμόκ κατέλαβε τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε την φράση-παρατήρηση του έντιμου υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου, ο οποίος απαντώντας σε σκαιή επίθεση της Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή της απάντησε ότι "Χρειάζεται έναν Κασιδιάρη για να την στρώσει".

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απέλυσε τον υφυπουργό αντιλαμβανόμενος ότι ουσιαστικά αποδόθηκε πολιτικό δίκαιο για την πρόκληση που είχε υποστεί το 2012 κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής και εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης από την Λ.Κανέλλη την οποία και χαστούκισε "στον αέρα"
Ο κ. Στύλιος απαντώντας στις προκλήσεις της Λ.Κανέλλη, είπε πως «εγώ πήγα δημοτικό στην Αρτα σε ένα ορεινό χωριό της Αρτας και όχι εκεί που πήγατε εσείς» με αποτέλεσμα η βουλευτής να του επισημαίνει πως εφόσον θέτει ταξικά ζητήματα η ίδια δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην συζήτηση.
«Σας εκφράζει η ένταση. Θέλετε Κασιδιάρη, ε;… Θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη...»ήταν η φράση που εκστόμισε ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος.
«Εγώ τον έκανα Κασιδιάρη; Κασιδιάρης ήταν από μόνος του. Σαν δεν ντρέπεσαι… Σαν δεν ντρέπεσαι!» φώναζε η κυρία Κανέλλη.
Ο προεδρεύων Γιάννη Δριβελέγκας πήγε να το σώσει καθώς κατηγόρησε την κυρία Κανέλλη ότι διακόπτει τον υφυπουργό αλλά ο Α.Σαμαράς "αποκεφάλισε" τον υφυπουργό του μόλις το έμαθε, αφού ο Η.Κασιδιάρης μπορεί να κλείστηκε στην φυλακή, αλλά η πολιτική του προσωπικότητα στοιχειώνει ακόμα την Βουλή.
defencenet.gr