8.11.14

Πολεμική επιχείρηση των Ράμπο της Ο.Ε.Α στην Ανώπολη Σφακείων


«Κινηματογραφική σύλληψη ισοβίτη – Γιγάντιαια επιχείρηση των Ράμπο της ΟΕΑ»…Οπλισμένος σαν αστακός σε σπίτι φρούριο – Τον έπιασαν στον ύπνο

Την σύλληψη του επικίνδυνου ισοβίτη Μιχάλη Αθητάκη πέτυχε η ομάδα των ειδικών αποστολών της αστυνομίας σε μια ολονύχτια επιχείρηση που στήθηκε στο σπίτι – φρούριο που διέμενε στην περιοχή της Ανώπολης Σφακίων.

Ο Μιχάλης Αθητάκης το 2003 είχε πυροβολήσει εναντίον του εξαδέλφου του Σήφη Αθητάκη και της συντρόφου του Ινας Ταραντέι για να εκδικηθεί το θάνατο του αδελφού του . Από τα πυρά του υποπολυβόλου σκοτώθηκε η Ταραντέι ενώ ο Σήφης τραυματίστηκε σοβαρά αλλά επέζησε. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε ισόβια και 18 έτη καθειρξης από το δικαστήριο ωστόσο  παρέμενε εκτός φυλακής.
Το σπίτι που βρίσκεται χτισμένο σε απόκρημνη περιοχή ήταν κυριολεκτικά … απάτητο αφού δεν μπορούσε να πλησιάσει κανείς με την αστυνομία να έχει πληροφορίες ότι ο Αθητάκης διέμενε εκεί το τελευταίο διάστημα. Οι … Ράμπο της ΟΕΑ χρειάστηκε να περπατήσουν για τουλάχιστον 5 ώρες φορτωμένοι με εξοπλισμό 50 κιλών ο καθένας μέσα στη νύχτα μέχρι να φτάσουν στο σημείο.
Εκεί του έστησαν καρτέρι περιμένοντας όλη νύχτα την κατάλληλη στιγμή. Ο ίδιος κοιμόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού οπλισμένος σαν αστακός έχοντας Καλάσνικοφ στο ένα πόδι με μια σφαίρα στη θαλάμη και ένα πολεμικό όπλο και αυτό με σφαίρα στο άλλο πόδι.gtghddd
Οι Ράμπο τον έπιασαν στον … ύπνο και τον συνέλαβαν πριν προλάβει να αντιδράσει.
Επιπλέον, σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για παράνομη κατοχή οπλών και ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολεμικό τυφέκιο τύπου «kalashnikov», καραμπίνα, τυφέκιο. 3 μαχαίρια. 207 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. κάλυκας και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 22,3 γραμμαρίων.


cretalive.gr/ veteranos.gr
Μετά από όλα αυτά, να φροντίσουν οι ευηθείς  αρμόδιοι, να του δώσουν άδεια να κάνει καμιά βόλτα να ξεσκάσει!!!
ΑΛΕΞ