9.11.14

Αίσιο τέλος στην απαγωγή της ανιψιάς του Καϋμενάκη

Οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη την 27χρονη το πρωί στην Άνω Κυψέλη
 - Ζητούσαν λύτρα 10 εκατ. ευρώ και πήραν τελικά 82.500 ευρώ
 - Η νεαρή γυναίκα απήχθη το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου
 - Η οικογένεια φέρεται να παρέδωσε τα λύτρα κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη, την οποία άγνωστοι είχαν απαγάγει στις 10:30 το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου έξω από το σπίτι της στην περιοχή της Κυψέλης.

 Η απαγωγή συνέβη την ώρα που η νεαρή κοπέλα κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της, στη Δάφνη. Εκεί οι απαγωγείς της είχαν στήσει καρτέρι. Την άρπαξαν και με τη βία την έβαλαν σε ένα βαν.
Η νεαρή κοπέλα είναι η κόρη του γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας, Τάσου Μητσώνη και κρατούνταν από τους απαγωγείς για δέκα ημέρες. Για να την απελευθερώσουν ζητούσαν 10 εκατομμύρια ευρώ.
Έπειτα από διαπραγματεύσεις της οικογένειας – υπό την καθοδήγηση της αστυνομίας – συμφωνήθηκε να πληρωθούν στους δράστες συνολικά 82.500 ευρώ. Ο πατέρας της 27χρονης παρέδωσε τα χρήματα το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι και νωρίς το πρωί της Κυριακής η 27χρονη Βαρβάρα αφέθηκε ελεύθερη στην Άνω Κυψέλη.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της, ενώ δεν φέρεται να έχει κακοποιηθεί από τους απαγωγείς.
Το περιστατικό της απαγωγής δεν είχε γίνει γνωστό όλες αυτές τις ημέρες. Αποκαλύφθηκε μόλις σήμερα, όταν οι απαγωγείς απελευθέρωσαν την κοπέλα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΠΗΓΗ:
 protothema.gr

 gazzetta.gr