4.11.14

Πάτρα: Μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών επιθέσεις σε ηλικιωμένους

Μία είναι η λύση.Κατάργηση της προδοτικής σύμβασης "Δουβλίνο2" και μαζικές απελάσεις όλων των αλλοδαπών, διαφορετικά, ο στρατός μας θα πολεμά στα σύνορα και ο εχθρός θα μας πολεμά από μέσα. Ο  εχθρός είναι "εντός των τειχών" και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν οι  αυτοαποκαλούμενοι "προοδευτικοί", όσο πορωμένοι και αν είναι...                                                                                 ΑΛΕΞ
Επιθέσεις εναντίον ηλικιωμένων και μαχαιρώματα μεταξύ «οικονομικών μεταναστών» περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο αστυνομικό δελτίο της Πάτρας. Μια ηλικιωμένη γυναίκα 76 ετών μόλις επέστρεψε στο σπίτι της έπεσε σε ενέδρα την οποία είχε στήσει άγνωστος κακοποιός, ο οποίος της επιτέθηκε και την ξυλοκόπησε άγρια για να αρπάξει την τσάντα της!

Η 76χρονη πάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της στην περιοχή Κάτω Συχαινά, αλλά μόλις βγήκε ο άγνωστος που καραδοκούσε μέσα στο σκοτάδι όρμησε κατά πάνω της και την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα! Η άτυχη ηλικιωμένη έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στο αριστερό χέρι και πόδι.
Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε από οικείους της στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και κατήγγειλε τη ληστεία στην Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τον δράστη χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Σε άλλο συμβάν αιματηρή κατάληξη είχε η λογομαχία μεταξύ αλλοδαπών «οικονομικών μεταναστών»  στην πλατεία Τριών Συμμάχων στο κέντρο της Πάτρας, η οποία εξελίχθηκε σε συμπλοκή τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ξαφνικά, άστραψαν τα μαχαίρια και ο ένας από τους συμπλεκόμενους έπεσε αιμόφυρτος στο δρόμο.
Ο δράστης, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση έχοντας μαζί του το μαχαίρι με το οποίο είχε τραυματίσει τον ομοεθνή του.
Αμέσως, ξεκίνησαν αναζητήσεις του νεαρού δράστη η ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά του οποίου είναι γνωστή στους αστυνομικούς, αλλά οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες σε διάφορα σημεία της Πάτρας δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.
Το γεγονός βέβαια ότι για να είναι γνωστή η ταυτότητά του στην Αστυνομία σημαίνει ότι είναι σεσημασμένος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο αλλοδαπός δεν πρόκειται ποτέ να απελαθεί.
defencenet