22.11.14

Αιματηρή επίθεση με καλασνικοφ στο Μικρολίμανο- 11 τραυματίες!


Σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχτηκαν λίγα λεπτά μετά τις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε νυχτερινό μαγαζί στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο.

Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε σε νυχτερινό μαγαζί στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο zougla.gr ότι ένα άτομο κατέβηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε, εισήλθε εντός του χώρου και αφού εξύβρισε χυδαία τους θαμώνες, άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πατήσει τη σκανδάλη, ο ένοπλος φώναξε: «Τώρα θα χυθεί αίμα».

Συνολικά, 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, στον Ευαγγελισμό έχουν μεταφερθεί οι τέσσερις από τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν από τα πυρά του άνδρα, ενώ οι υπόλοιποι διεκομίστηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν.

Πανικός
Μέσα στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Πελάτες άρχισαν να τρέχουν προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να προφυλαχθούν από τη «βροχή» των πυροβολισμών. Κάποιοι κρύφτηκαν κάτω από τα τραπέζια, ενώ άλλη έσπευσαν προς την έξοδο, την ίδια στιγμή που ορισμένοι έπεσαν στο έδαφος, βάζοντας τα χέρια τους στο κεφάλι.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε δύο δόσεις, καθώς, όταν άδειασε ο πρώτος γεμιστήρας, ο δράστης τον αντικατέστησε και συνέχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 άνθρωποι, τέσσερις εκ των οποίων σοβαράΌ
πως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του zougla.gr, οι ριπές μετέτρεψαν σε θρύψαλα την τζαμαρία του καταστήματος, ενώ προκάλεσαν και ζημιές στον φορητό εξοπλισμό του νυχτερινού κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι πυροβολισμοί έπεσαν σε δύο δόσεις, καθώς, όταν άδειασε ο πρώτος γεμιστήρας, ο δράστης τον αντικατέστησε και συνέχισε να πυροβολεί. 
Στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε από το κατάστημα, τραυμάτισε ένα ακόμα άτομο και διέφυγε με ταξί, το οποίο εξαφανίστηκε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Την ίδια στιγμή, τραυματίες βρίσκονταν στο έδαφος, με αρκετούς θαμώνες να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Στο σημείο έφτασαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό και το Αττικό Νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν φαλακρός και φορούσε λευκό μπουφάν με κόκκινες ρίγες.

Αυτή την ώρα, άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.













Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014, 08:42
zougla.gr