15.10.14

Νέα στοιχεία για το φρικτό τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη με τους δυο νεκρούς - Χαροπαλεύει η μια τραυματίας - Τι επικαλείται ο οδηγός του μοιραίου smart


Όλο το χρονικό του αιματηρού δυστυχήματος για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα
 - Πιο ελαφρά τραυματίας απ' όλους ο οδηγός του αυτοκινήτου που θέρισε τους πεζούς στην Πέτρου Ράλλη
 - Σε κρίσιμη κατάσταση μια γυναίκα
 - Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένη
- Δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν τους νεκρούς οι συγγενείς που κλήθηκαν από την αστυνομία








Ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ όσοι βρέθηκαν το πρωί στην Πέτρου Ράλλη και είδαν τις συγκλονιστικές εικόνες λίγο μετά το φρικτό τροχαίο που στέρησε την ζωή σε δυο ανυποψίαστους ανθρώπους. Τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά και έκοψαν το νήμα της ζωής δυο ανθρώπων και στιγμάτισαν για πάντα όσους ήταν αυτόπτες είναι το λιγότερο ανατριχιαστικά.

Εως αυτή την ώρα έχει γίνει επισήμως γνωστό ότι οι νεκροί είναι δυο, μια γυναίκα και ένας άνδρας. Η γυναίκα, στην κυριολεξία διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ενώ ο άνδρας νεαρής ηλικίας, αστυνομικός ήταν τόσο χτυπημένος που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί. Τελικά, η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, αναγνωρίσθηκε από την αδερφή της, ενώ ο νεαρός αστυνομικός ήταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.

 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του μοιραίου smart, ισχυρίζεται ότι είναι επιληπτικός και ότι έπαθε κρίση την ώρα του δυστυχήματος. Για να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν οι ισχυρισμοί του θα του γίνουν εξετάσεις.

Από τους τραυματίες, η γυναίκα που είναι πιο σοβαρά αφού της έγινε πολύωρο χειρουργείο έχει μεταφερθεί στην Εντατική και είναι διασωληνωμένη όπως δήλωσε στο Newsit, ο Κωνσταντίνος Πεταλάς, διοικητής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας. 
Σύμφωνα πάντα με τον διοικητή η γυναίκα έχει χάσει το ένα της πόδι και έχουν πληγεί τα περισσότερα από τα ζωτικά της όργανα.

Οι άλλοι δυο τραυματίες είναι στο Τζάνειο. Πρόκειται γαι τον 27χρονο οδηγό και έναν 60χρονο ο οποίος έχει κάταγμα κνήμης και βραχίονα, όπως δήλωσε στο Newsit, ο Νικόλαος Φαρμάκης, διευθυντής της Γ Χειρουργικής.


Το χρονικό του μακελειού


Το μικρό αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα 200 μέτρα από το Αλλοδαπών παραβιάζει το κόκκινο, χτυπάει ένα ταξί και στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το σημείο γκαζώνει και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε αρχίζει το μακελειό!

Παρασύρει αρχικά μια γυναίκα η οποία μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της. Από την πρόσκρουση η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, διαμελίζεται μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Το Smart συνεχίζει την τρελή του πορεία και στα 50 μέτρα πέφτει πάνω σε τρείς πεζούς. 

Το αυτοκίνητο ανατρέπεται και ο οδηγός επίσης αλβανικής καταγωγής, εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό. Όταν φτάνει η τροχαία στο σημείο, βρίσκει την γυναίκα διαμελισμένη και άλλον έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας νεκρό. Ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός και βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.

Επίσης μια γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρισιμότατη κατάσταση με ακρωτηριασμένα τα κάτω άκρα και άλλος ένας άνδρας επίσης σοβαρά τραυματισμένος, αιγυπτιακής καταγωγής. 

Ο οδηγός του Smart απεγκλωβίζεται και μεταφέρεται ελαφρά τραυματίας στο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!


Ακούστε τον διοικητή της πυροσβεστικής Φώτη Ανδριόπουλο
























newsit.gr/