4.10.14

NEA ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Νεοταξίτικη ΕΕ - Το ΕΔΑΔ καταδίκασε την Ελλάδα: "Να μην δηλώνονται στα δικαστήρια τα θρησκευτικά πιστεύω"

Καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και απεφάνθη ότι δεν είναι υποχρεωτικό οι μάρτυρες στα ελληνικά δικαστήρια να δηλώνουν τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Έτσι η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να εξαπολύσει νέες επιθέσεις κατά της Ορθοδοξίας, και να επιδιώξει την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τα δικαστήρια και τους δημόσιους χώρους.
 
Η καταδίκη αφορά στην υπόθεση Δημητρά και Τζιλμπέρτ κατά Ελλάδας. Εκδικάζοντας χθες την προσφυγή του επικεφαλής του "Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι" Παναγιώτη Δημητρά, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαίωσε τον ενάγοντα και καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του άρθρου 9 της Σύμβασης, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας, καθώς και για παραβίαση του δικαιώματος πραγματικής προσφυγής.
 
Η υπόθεση αφορούσε τις καταγγελίες του κ. Δημητρά ότι υποχρεώθηκε, ως μάρτυς ενώπιον ποινικού δικαστηρίου και στο πλαίσιο της διαδικασίας του θρησκευτικού όρκου, να αποκαλύψει ότι δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος (παρουσιάζεται σαν κάτι το φοβερό, λες και πρόκειται για ανάκριση σε στρατόπεδο αιχμαλώτων).
 
Οποιοσδήποτε μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Αν είναι άθεος δικαίωμά του, δεν μπορεί όμως να έχει απαίτηση να εκριζωθεί η Ορθοδοξία βασικός πυλώνας του Έθνους βοηθώντας έτσι ηθελημένα ή άθελα στην επικράτηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εάν δεν θέλει να δίνει θρησκευτικό όρκο να το δηλώνει. Δηλαδή δεν ενοχλείται από την προσφυγή εναντίον της Ελλάδας, στην νεοταξική ΕΕ, και τον ενοχλείται να ομολογεί ότι είναι άθεος, ή άθρησκος, ή αγνωστικιστής;
 
Η καταδίκη αυτή αποσκοπεί αλλού.Είναι μέρος των νεοταξικών σχεδιασμών για την απαλλοτρίωση του Εθνους. 
 
"Να'χετε σταυρό στο μέτωπο να σας γνωρίζουν" έλεγε ο Πατροκοσμάς όταν γυρνούσε όλη την Ελλάδα για να κρατήσει ζωντανή την Πίστη και την Εθνική συνείδηση στους υπόδουλους Ελληνες. Βλέπετε ο Άγιος γνώριζε ότι με τη λογική οι άνθρωπο δεν αντέχουν τα βάσανα. Η λογική δεν σου ψιθυρίζει "κάνε υπομονή", αντίθετα σου λέει "παραδώσου και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να γίνεις σαν και αυτούς". Για να υπερβείς ανυπέρβλητα εμπόδια μόνο με την Πίστη μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί η πίστη είναι "παράλογη", πίστη είχε και ο Λεωνίδας όταν έπεσε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" στις Θερμοπύλες.
 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξέρει ότι πριν επικρατήσει πρέπει να εξολοθρεύσει την Πίστη ολοσχερώς. Είτε στο Θεό, είτε στο Έθνος, είτε στο Ιδεατό. Έχει ξεκινήσει ανοιχτό πόλεμο πρώτα από όλα ενάντια στον Χριστιανισμό, τις άλλες θρησκείες τις θεωρεί εύκολη λεία για μετά, και ιδαίτερα πολεμάει την Ορθοδοξία διότι είναι λαϊκό δόγμα, και όχι κοσμικό με ανώτατο ηγέτη ο οποίος δεν κρίνεται κιόλας για τις αποφάσεις του όπως ο Πάπας.
 
Η Ορθοδοξία έχει την ελευθερία σκέψης του Αρχαιοελληνισμού είτε αρέσει σε μερικούς έιτε όχι. Αυτός είναι και ο λόγος που πέραν της Αγίας Γραφής αποδέχεται και την Ιερά Παράδοση που ειναι οι διδασκαλίες όλων των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας, οι οποίες μπορούν και να μην είναι σύμφωνες μεταξύ τους, ακριβώς γιατί η Ορθοδοξία είναι Ζώσα Θρησκεία και όχι απολίθωμα. Αυτό ενοχλεί περισσότερο από το κατευθυνόμενο από έναν πάντοτε άνδρα Καθολικό Δόγμα. Ότι κατευθύνεται ελέγχεται, ότι επιτρέπει την διαλεκτική είναι ανεξέλεγκτο.
 
Έτσι εμφανίζονται όλο και συχνότερα συμπολίτες μας που ισχυρίζονται ότι έχουν "έννομο" συμφέρον  να αποκαθηλωθούν οι εικόνες από τα δικαστήρια, και να μην δίδεται θρησκευτικός όρκος! Τι έννομο συμφέρον είναι αυτό δεν το κατάλαβαν προφανώς ούτε στο ΣτΕ προ ενός έτους και για αυτό ως απαράδεκτη είχε απορίψει τότε το Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας την αίτηση τριών πολιτών, με την οποία ζητούσαν να αφαιρεθούν όλες οι θρησκευτικές εικόνες και τα σύμβολα από τους τοίχους των δικαστικών αιθουσών, αλλά και να ακυρωθεί απόφαση της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που προβλέπει τις  εικόνες στις δικαστικές αίθουσες.
 
Οι Σύμβουλοι επικαλούμενοι σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το Σύνταγμα και την ελληνική νομοθεσία έκριναν ότι δεν μπορεί να προσβληθεί η επίμαχη απόφαση της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.
 
Παράλληλα, η δικαστική απόφαση έλεγε ότι οι τρεις προσφεύγοντες στο ΣτΕ, μεταξύ των οποίων και μία δικηγόρος, δεν απέδειξαν το έννομο συμφέρον τους, όπως απαιτεί ο νόμος, αλλού ούτε έχει αποδειχθεί η ιδιότητα της δικηγόρου, την οποία επικαλείται η προσφεύγουσα.
 
Το ΣτΕ έκανε δεκτή την παρέμβαση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ υπέρ της απόφασης της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε από τους συμβούλους Επικρατείας ότι έχει ηθικό έννομο συμφέρον να ασκήσει παρέμβαση. Όλα αυτά πέρσι. Φέτος οι συμπολίτες μας επανήλθαν.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι έχει ξεκινήσει ένα πανευρωπαϊκό κυνήγι των θρησκευτικών συμβόλων του χριστιανισμού, σε χώρους εργασίας και δημόσια κτίρια, με προφανή σκοπό την αποχριστιανοποίηση της άλλοτε χριστιανικής Ευρώπης, και την αποστασιοποίηση των πολιτών ως προς τα Θεία και τα θρησκευτικά θέματα.
 
Πολίτες χωρίς πίστη και ιδεώδη είναι εύκολα θύματα στις ορέξεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και εύκολα θα δεχτούν στο άμεσο μέλλον τις παγκόσμιες δομές που έρχονται με γοργούς ρυθμούς. Στην περίπτωση της Ελλάδας προωθείται η αθεϊα διότι στα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας γνωρίζουν ότι ένας Ορθόδοξος έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση την σημερινή Ορθόδοξη Ρωσία του Πούτιν. Επί της άθεης Σοβιετικής Ένωσης η Ορθοδοξία χρησιμοποιούνταν ως όπλο που ένωνε τον ελληνικό πληθυσμό με τα δυτικά συμφέροντα. Τώρα όμως η Ρωσία είναι μια βαθιά ένθεη χώρα που στηρίζει την ύπαρξή της στην Ορθοδοξία. Συνεπώς οι Ορθόδοξοι Έλληνες νιώθουν κοντά στο ρωσικό λαό. Τα νεοταξικά κέντρα σκέφτονται απλά: Να πάψουν οι Έλληνες να είναι Ορθόδοξοι.
 
Ορθοδοξία (Πνευματικότητα) και Ελληνισμός (Λόγος, Ελευθερία Πνεύματος) είναι τα μέγιστα εμπόδια στην επιβολή των σχεδιασμών τους.
 
defencenet.gr