13.10.14

Με χημικά όπλα χτυπήθηκαν οι θέσεις των Κούρδων στην Κομπάνι από το ISIL (vid)

Mε χημικά όπλα χτυπήθηκαν οι θέσεις των Κούρδων στη Κομπάνι από το ISIL. Τα χημικά δόθηκαν από την Τουρκία στο ISIL κατά το προπέρσινο έτος και εικάζεται ότι είναι από την ίδια παρτίδα με την οποία απoδεδειγμένα πλέον χτύπησαν οι ισλαμιστές στην Γκούτα.
Xημικά όπλα και για την ακρίβεια αέριο χλωρίου χρησιμοποίησαν οι εγκληματίες της ISIL εναντίον των γενναίων Κούρδων μαχητών της πόλης Κομπάνι. Αποδείχτηκε έτσι ότι πέρσι στην Γκούτα της Συρίας ήταν η επίθεση με τα χημικά είχε πραγματοποιηθεί από τους ισλαμιστές και την χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί για να επέμβουν στην Συρία.

Σημειώνεται ότι η τουρκική ΜΚΟ βιτρίνα της ΜΙΤ με το ονομα ΙΗΗ (η ίδια που είχε οργανώσει το Μαβί Μαρμαρά στη Γάζα) περνούσε πρώτες ύλες απαραίτητες για την παρασκευή αερίου του χλωρίου από τα τουρκοσυριακά σύνορα, όπως είχε αποδειχθεί από φορτηγό που είχε συλληφθεί κατά λάθος από τις τουρκικές αρχές.
Τότε η αμερικανική επίθεση ματαιώθηκε χάρις την σθεναρή ρωσική στάση.Όμως πλέον γίνεται φανερό ότι οι ισλαμιστές είχαν και έχουν χημικά όπλα εν γνώση των ΗΠΑ, οι οποίες επιτρέπουν μακιαβελικά των θάνατο χιλιάδων αθώων στα χέρια αυτών των κτηνών, για να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα. Σίγουρα ο Βενιαμίν Φραγκλίνος θα έφτυνε πολύ κόσμο στην Ουάσιγκτον για την κατάντια της αμερικανικής Δημοκρατίας. Δεν είχανε τέτοια όνειρα για την πατρίδα τους οι πρώτοι Αμερικανοί.
Στα βίντεο που ακολουθούν πέραν της χημικής επίθεσης υπάρχουν και οι τελευταίες καταγραφές των μαχών στην πόλη Κομπάνι όπου οι γενναίοι Κούρδοι άνδρες και γυναίκες έχουν στήσει κουρδικές Θερμοπύλες πολεμώντας μέχρι ενός. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το τέταρτο αναρτώμενο βίντεο όπου στο 1:25 θα δέιτε ότι οι σκηνές που χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές εγκληματίες γράφουν πάνω τους US δηλαδή United States of America.
Δείτε και άλλα δύο βίντεο με τις προσβολές στόχων στη Συρία από Α/Τ συστήματα BGM-71 TOW που έχουν δώσει οι ΗΠΑ στους ισλαμιστές αντάρτες. Στο πρώτο βίντεο θύμα είναι ένα Α/Κ σύστημα πυροβολικού 2S1 Gvozdika του συριακού Στρατού ενώ στο δεύτερο κάποιος στόχος ο οποίος δεν διακρίνεται.
Μαζί με τις σκηνές οι ΤΟW και γενικά όλα τα αμερικανικά εφόδια φάινεται πως συντηρούν την ISIL σε πλεονεκτική θέση στη Κομπανί αλλά και σε ολες τις περιοχές όπου έχει επεκταθεί και δολοφονεί χιλιάδες αμάχους.
 defencenet.gr