22.10.14

Eπίθεση του Λ.Λαζόπουλου κατά του Μ.Βαρβιτσιώτη για χαριστική ρύθμιση υπέρ των εφοπλιστών (vid)



Ο Λάκης Λαζόπουλος καυτηρίασε την τροπολογία που ψήφισε η Βουλή για τους εφοπλιστές, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του υπουργού Nαυτιλίας όχι απλώς για χαριστική ρύθμιση αλλά και για ιδιοτελείς προσωπικούς σκοπούς.
 
«Ψήφισαν τροπολογία τα επόμενα τέσσερα χρόνια αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι εφοπλιστές να πληρώνουν οικειοθελώς την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης. Αν θέλουνε. Για αυτά τα ελάχιστα που δηλώνουν εντός χώρας. Και για αυτά τα τέσσερα χρόνια που έρχονταικανόνισε ταρίφα ο Βαρβιτσιώτης περίπου 80 εκατ. ευρώ. Περίπου ότι πληρώνουν και μετανάστες σε παράβολα», σχολίασε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «. Με το αζημίωτο φαντάζομαι.  Γιατί διαβάζω στις εφημερίδες (στην Real Life), ότι είναι με κόρη εφοπλιστή… Φαντάζομαι για το καλό που της έκανε θα τον φροντίσει λίγο στα γεράματά του… Φαντάζομαι…».
 
Και συνέχισε:
 
«Στους εφοπλιστές ψηφίζουν διάταξη αν θέλουν και στους Έλληνες, θέλουν αλλά δεν μπορούν; (σ.σ εννοεί την ρύθμιση για εξόφληση της εφορίας σε 100 δόσεις). Το είδατε αυτό στα κανάλια σαν είδηση; Όχι όλη μέρα βλέπουμε τον αναρχικό που τον πιάσανε», είπε ο παρουσιαστής καυτηριάζοντας την πολιτική της κυβέρνησης.
Δείτε το βίντεο:
defencenet.gr