14.10.14

Επιμένει ο Σκουρλέτης: «Οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και αυτό το λέω για τον κ. Σαμαρά»

Εντυπωσιακή η άμεση αντίδραση της εισαγγελέως! Πως ενημερώθηκε όμως;       Από τα ΜΜΕ ;                                              ΑΛΕΞ

Νέα συνέχεια στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση για το θέμα των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών και δημιουργίας «κουμπαρά» από επιχειρηματίες ώστε να διασφαλιστεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έδωσε το πρωί της Τρίτης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλετης.


Ενα 24ωρο νωρίτερα ο Πάνος Σκουρλέτης είχε επικαλεστεί σε εκπομπή του Mega δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν το νέο Πρόεδρο. Αυτή η αναφορά του προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης καθώς και την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, πυροδοτώντας το πολιτικό κλίμα.

Μιλώντας αυτή τη φορά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται»,προσθέτοντας μάλιστα ότι «αυτό το λέω για τον κύριο Σαμαρά που έχει κατηγορηθεί από τον κύριο Μητσοτάκη ότι είχε ρίξει το 1993 την κυβέρνηση με τέτοιες μεθόδους»!

«Είναι πρωτοφανείς οι χθεσινές δηλώσεις του κύριου Σαμαρά. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της», πρόσθεσε ο Παν. Σκουρλέτης.

Με αφορμή τις πρώτες δηλώσεις Σκουρλέτη ο Πρωθυπουργός κάλεσε τη Δευτέρα τον Αλέξη Τσίπρα να τεκμηριώσει τις καταγγελίες, διαφορετικά, τόνισε, «αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές». 

Το πρωί της Τρίτης τη σκυτάλη της κυβερνητικής αντεπίθεσης έλαβε η Σοφία Βούλτεψη που χαρακτήρισε τον Πάνο Σκουρλέτη «λασπολόγο».

«Δεν μπορείς να λες ελαφρά τη καρδιά σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο, και με βάση μη επιβεβαιωμένα ρεπορτάζ, τέτοια πράγματα (για χρηματισμό βουλευτών)» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Αυτή η συμπεριφορά είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη και τον κόσμο, μόνο ο Μπέπε Γκρίλο έχει παρόμοια» πρόσθεσε.
 ΤΑΝΕΑ