17.10.14

Ενημέρωση για... την Αμφίπολη ζήτησαν τα "κεντρικά"!!!

Πάντως ο ΧΙΤΛΕΡ τους δεν είναι θαμμένος εκεί!                                                           ΑΛΕΞ


Δεν είναι η πρωτη φορά που οι Γερμανοί δείχνουν ενδιαφέρον για τις ελληνικές αρχαιότητες  (το μουσείο του Βερολίνου είναι γεμάτο απ αυτές...) 
Το Βερολίνο ζητησε από τον Σαμαρά πληροφόρηση για το ποιος είναι θαμμένος στην Αμφίπολη! 
Τα εντυπωσιακά ευρήματα στην Αμφίπολη προκάλεσαν το “ενδιαφέρον”  και με τον πιο επίσημο τρόπο η καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Μιλάνο ζητησε πληροφορίες για τις ανασκαφές. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tovima.gr, όταν κατά τη διάρκεια της Συνόδου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς άνοιξε το tablet του, της έδειξε την εκπληκτική παράσταση που αποκαλύφθηκε στο ψηφιδωτό του τύμβου. Η  Γερμανίδα καγκελάριος ζήτησε λεπτομέρειες και κυρίως ποιος μπορεί να είναι ο νεκρός του τάφου. Η φωτογραφία, επίσης από το “Βήμα”, ελήφθη στη διάρκεια της Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όταν είχαν αποχωρήσει τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι φωτογράφοι. Δεν είναι η πρωτη φορά που οι Γερμανοί δείχνουν ενδιαφέρον για τις ελληνικές αρχαιότητες.  

 /2014/10/17/%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bc%cf%86%ce%af%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%b6%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%8
4%ce%b1/ | 


http://papaioannou-giannis.net/