7.10.14

Έκαψαν με σίδερο επιχειρηματία μέσα στη βίλα του στη Βούλα!


Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τεσσάρων ληστών έζησε τα μεσάνυχτα μια οικογένεια στη Βούλα καθώς οπλισμένοι με πιστόλια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα βίλας επιχειρηματία - εμπόρου υγρών καυσίμων στην οδό Καζαντζάκη.
Με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τον ίδιο ενώ έδεσαν, φίμωσαν και μετέφεραν σε υπνοδωμάτιο τη σύζυγο και τα δυο ανήλικα κορίτσια.

Τον επιχειρηματία χτύπησαν με σίδερο στο πρόσωπο και για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου έφθασαν στο σημείο να τον κάψουν στην κοιλιά, με ηλεκτρικό σίδερο.
Οι ληστές άρπαξαν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε μέσα σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 100.000 ευρώ και κοσμήματα ενώ φεύγοντας πήραν και το πολυτελές αυτοκίνητο της οικογένειας.
Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια σκληρή συμμορία αλλοδαπών που πριν από λίγους μήνες είχε χτυπήσει με την ίδια ακριβώς μέθοδο και στη Φιλοθέη σε οικία γνωστού γιατρού αλλά και σε οικογένεια δικηγόρων στους Θρακομακεδόνες.
Σε όλες τις ληστείες, οι κακοποιοί δεν δίστασαν να κάψουν τα θύματά τους με ηλεκτρικό σίδερο ενώ τον Φεβρουάριο του 2014 στην πρώτη επίθεση της συμμορίας είχε συλληφθεί 30χρονος Γεωργιανός και οι αστυνομικοί αναζητούν τουλάχιστον δυο συνεργούς του που παραμένουν ασύλληπτοι.
megatv