18.10.14

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΙΤ. ΑΡΚΕΤΑ!


Φτάνει πια η πλύση εφκεφάλου από τη ΝΕΡΙΤ! Επί τρεις ημερες σε όλα τα δελτία ειδήσεων προβάλλεται ένα ηλίθιο βίντεο κομμένο και ραμμένο κατά της Χ.Α, με φωτογραφίες βουλευτών  με πιστόλια ρεπλίκες και αεροβόλα και διάφορες σκηνές  από -πραγματι- απαράδεκτες  ενέργειές της ...

Επί τρεις ημέρες κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που ούτε επί Σοβιετικής Ενώσεως δεν γινόταν!
 Φυσικά όλα αυτά γίνονται για δύο πολλούς λόγους:


Οι κυριότεροι είναι να αποσπάσουν το ενδιαφέρον του λαού από τα οικονομικά κ.λ.π. προβλήματα , να ευχαριστήσουν τους ξένους δυνάστες μας και να διαλύσουν τη ΧΑ, νομίζοντας ότι οι ψηφοφόροι της θα ενταχθούν στο μαντρί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!
Πλανώνται πλάνην οικτράν εάν πιστεύουν ότι οι χρυσαυγίτες θα επιστρέψουν σ αυτούς.Προτιμούν να ψηφίσουν κατά προτίμηση ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ παρά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Ένα βασικό λάθος που κάνουν, είναι ότι δεν λαμβάνουν υπ όψιν τη συναισθηματικότητα του Ελληνικού λαού, ο οποίος ενδέχεται να ψηφίσει από αντίδραση τη  ΧΑ!
Ας προσέξουν και να αλλάξουν συμβούλους, γιατί οι συμβουλές  που τους δίνουν, μάλλον θα τους βλάψουν.
____________________________
- Και με την ευκαιρία: χαραμίζουν ψηφιακό κανάλι HD για να μεταδίδει (μαζί με το άλλο της πρώην ΕΡΤ3) το ίδιο..."αθλητικό" πρόγραμμα με ποδόσφαιρο κ.λ.π. Πεταμένα λεφτά! Δεν έφτανε ένα κανάλι για κλωτσοσκούφι, έπρεπε να απασχολούν το μοναδικό HD κανάλι που έχουμε;

A.Aλεξανδρής (ΑΛΕΞ)