2.10.14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Έμπολα εξαπλώνεται στο Ντάλλας με τη βοήθεια των υγειονομικών και τοπικών αρχών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Έμπολα εξαπλώνεται στο Ντάλλας με τη βοήθεια των υγειονομικών και τοπικών αρχών!

Οι γραφειοκράτες δεν θέτουν σε καραντίνα τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή που πάσχει από τον ιό του Έμπολα.
Πέντε μαθητές από το οικογενειακό περιβάλλον του ασθενούς δεν θα τεθούν σε καραντίνα, παρά το γεγονός ότι ενδέχεται να βρίσκονται στην περίοδο επώασης του θανατηφόρου ιού.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα blogs.dallasobserver.com:
«Θα μείνουν στο σπίτι για την περίοδο επώασης του ιού,  η οποία διαρκεί περίπου 21 ημέρες, αλλά δεν θα τεθούν σε καραντίνα. Στο



μεταξύ, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Επιδημιών και οι τοπικές υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε συνεννόηση με τις οικογένειες, οι οποίες θα μπορέσουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μέχρι ή αν παρουσιάσουν συμπτώματα».
Ο ιός Έμπολα είναι μεταδοτικός κατά την περίοδο της επώασης. Ωστόσο, αυτό αμφισβητείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι κατά τα πρώιμα στάδια της λοίμωξης, ο ιός μπορεί να είναι «παρών» στην επιφάνεια του δέρματος του ατόμου που έχει μολυνθεί.
Αντί να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού, οι τοπικές αρχές του Τέξας έχουν επιδοθεί σε μια εκστρατεία «δημοσίων σχέσεων»:
«Τοπικοί και κρατικοί αξιωματούχοι από το χώρο της υγείας έχουν ξεκινήσει μία από πόρτα σε πόρτα εκστρατεία για να καθησυχάσουν τους κατοίκους κοντά στα σχολεία, ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο, εκτός κι αν ο ασθενής ξέρασε (sic) πρόσφατα πάνω τους».
Την Τετάρτη ο Κυβερνήτης του Τέξας Rick Perry δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι είναι βέβαιοι ότι ο ιός είναι υπό έλεγχο στο Ντάλας, παρά την απουσία καραντίνας.
Σύμφωνα με το TWC News:
«Ο κυβερνήτης είπε ότι κανένα από τα μέλη της οικογένειας δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα, εννοώντας ότι ακόμα και αν ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή, δεν είναι οι ίδιοι μεταδοτικοί».


http://www.hellasforce.com/blog/apokalipsi-sok-o-empola-exaplonete-sto-ntallas-ti-voithia-ton-igionomikon-ke-topikon-archon/