14.10.14

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»

 
                                                                                           



Ελληνική εθελοντική ομάδα
«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»
Υπεύθυνη: Πέννυ Σπανού
Τηλ.6981023373
e-mail:notodrugs.gr@gmail.com


« Η πρόληψη σώζει ζωές και η πληροφόρηση σχετικά
με τα ναρκωτικά είναι αναγκαία για να μη πιαστείς
στην παγίδα τους.»

Αυτά τόνισε η εκπρόσωπος του Ιδρύματος, « ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» κα Πέννυ Σπανού,  στην παρουσίαση που έκανε στη Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου την Κυριακή 12 Οκτωβρίου,  παρουσιάζοντας  με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο τα δεδομένα που περιέχονται στα βιβλιαράκια του Ιδρύματος  και τα οποία  μοιράζονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο  σε μεγάλες ποσότητες, θωρακίζοντας  έτσι τους νέους μας  ώστε να είναι σε θέση να αποφασίζουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.



«Θέλεις να είσαι ελεύθερος ή σκλάβος;» ρώτησε η κυρία Σπανού το ακροατήριο, εξηγώντας ότι αν αφήσεις τα ναρκωτικά ν’ αποφασίσουν για σένα, γίνεσαι σκλάβος τους και δεν έχεις πια ελεύθερη βούληση. Συνέχισε δε την ομιλία της αναλύοντας τον τρόπο που οι ουσίες επιδρούν στο σώμα και στη ψυχική διάθεση του ατόμου, δείχνοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία. Το ίδρυμα «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» διαθέτει απαράμιλλο  οπτικοακουστικό υλικό, που πραγματικά καθηλώνει τον ακροατή. Τα βιβλιαράκια μας με δεδομένα σχετικά με τη μαριχουάνα και το αλκοόλ κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων.


Για περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.notodrugs.gr