15.10.14

Επεισόδια και διακοπή του Σερβία - Αλβανία για τη σημαία της «μεγάλης Αλβανίας»

Ξεθάρρεψαν οι Αλβανοί! Σήκωσαν τη γελοία "σημαία" τους με τη...μεγάλη αλβανία(!!!) με τετρακόπτερο πάνω από το γήπεδο! Οι Σέρβοι όμως, δεν "μασάνε"...                                                  ΑΛΕΞ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

Εκτροπα και σύλληψη του αδελφού του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας, ο οποίος τελικά διακόπηκε. Αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο με τηλεχειριζόμενο αντικείμενο στο οποίο κρεμόταν σημαία με το χάρτη της ...«μεγάλης Αλβανίας».
Ως υπεύθυνος για το συμβάν θεωρήθηκε ο Όλσι Ράμα, τον οποίο συνέλαβε η σερβική αστυνομία στην εξέδρα των επισήμων, όπου καθόταν η αντιπροσωπεία από την Αλβανία.
Όπως μετέδωσε η σερβική δημόσια τηλεόραση, η αστυνομία έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Όλσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο.

Ολα ξεκίνησαν το 41ο λεπτό της αναμέτρησης όταν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο εθεάθη να αιωρείται το τηλεκατευθυνόμενο ιπτάμενο αντικείμενο με το λάβαρο.
Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως τον αγώνα περιμένοντας να πέσει το ιπτάμενο αντικείμενο. Μετά από μερικά λεπτά και ενώ άρχισε να πέφτει το αντικείμενο ένας Σέρβος ποδοσφαιριστής έπιασε το σχοινί που κρεμόταν από το λάβαρο και το κατέβασε με σκοπό να το απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο.
Επεισόδια και διακοπή του Σερβία - Αλβανία για τη σημαία της «μεγάλης Αλβανίας»
Οι Αλβανοί ποδοσφαιριστές έτρεξαν προς το μέρος του και προσπάθησαν να του το πάρουν.
Τότε άρχισαν διαπληκτισμοί ενώ μία ομάδα φιλάθλων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, με κάποιους από αυτούς να γρονθοκοπούν τον Αλβανό ποδοσφαιριστή. Ο διαιτητής ζήτησε από τους παίκτες των δύο ομάδων να μπουν στα αποδυτήρια.
Επεισόδια και διακοπή του Σερβία - Αλβανία για τη σημαία της «μεγάλης Αλβανίας»
Η αστυνομία έβγαλε όλους τους φιλάθλους από τον αγωνιστικό χώρο, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχιστεί ο αγώνας.
Η αλβανική ομοσπονδία ωστόσο ζήτησε να εκκενωθεί το στάδιο για να επιτρέψει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της. Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε και έτσι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και το θέμα παραπέμπεται στην UEFA.
ethnos