3.10.14

Ερευνα της αντιτρομοκρατικής στο Μαρούσι


Στο πατρικό του Αντώνη Σταμπούλου που έχει ταυτοποιηθεί ως ο συλληφθείς στο Βύρωνα και ύποπτος για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα βρίσκεται κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής. Οι άνδρες της Αστυνομίας ψάχνουν στο σπίτι που ο συλληφθείς διέμενε με τους γονείς του. 

Νωρίτερα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα  τα στοιχεία και φωτογραφία του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ πρόκειται για τον Αντώνη Σταμπούλο του Κωνσταντίνου και της Ροζάλντα, ο οποίος γεννήθηκε την 21/2/1983 στην Αττική.




Ο 31χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές για οποιονδήποτε λόγο, ενώ καθ' όλη την διάρκεια της ανάκρισης ήταν εντελώς αρνητικός.
 
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα και δεν δεχόταν με τίποτα να φωτογραφηθεί, κάνοντας γκριμάτσες για να εμποδίσει τους φωτογράφους της ΕΛΑΣ.

Για τον λόγο αυτό, η φωτογραφία που δίνεται στην δημοσιότητα είναι από την αστυνομική του ταυτότητα, αφού ταυτοποιήθηκε ο συλληφθείς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του 31χρονου γίνεται σε εκτέλεση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, με την διαβεβαίωση ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

real.gr