15.10.14

Σωματείο Ειδικών Φρουρών: «Στήριξη από την πολιτεία των οικογενειών των δύο νεκρών Αστυνομικών»

Η στήριξη των οικογενειών των δύο νεκρών σε τροχαία δυστυχήματα αστυνομικών είναι η ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.
«Για ακόμη μια φορά για ακόμη έναν συνάδελφο το καθήκον του επεφύλαξε την ακροτελεύτια πράξη της ζωής του, στερώντας από την κοινωνία τον φύλακα άγγελό της, στερώντας από την αστυνομία τον άξιο αστυνομικό και συνάδελφο, στερώντας από την οικογένεια του τον πατέρα, τον γιο, τον σύζυγο» αναφέρει το Σωματείο, για τον θάνατο του δικυκλιστή της ΔΙΑΣ το βράδυ της Τρίτης στη διάρκεια ελέγχου σε παράδρομο του Κηφισού στου Ρέντη.

«Δυστυχώς η αποφράδα σημερινή ημέρα δεν ολοκληρώθηκε με τον θάνατο του Δημήτρη αλλά πρόσθεσε κι έναν ακόμη συνάδελφο αστυνομικό, θύμα του πολύνεκρου τροχαίου στην Πέτρου Ράλλη» προστίθεται στην ανακοίνωση, ενώ σημειώνεται πως ακόμη δεν είναι γνωστά τα στοιχεία του δεύτερου αστυνομικού.
«Η στήριξη των οικογενειών των συναδέλφων είναι η ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας και όλων μας, το ΣΕΦΕΑΑ εύχεται καλό κατευόδιο για τους αποδημήσαντες Συναδέλφους, θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες στους, δύναμη και καρτερία να ζήσουν χωρίς τους ανθρώπους τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Γίνεται επίσης γνωστό ότι η κηδεία του πρώτου αστυνομικού θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 2.00 το μεσημέρι από το Κοιμητήριο Καλλιθέας.