12.10.14

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΩΝ 5,5 ΕΚΑΤ. ΛΑΘΡΟ ΦΩΝΑΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"! Oι Ιταλοί ξεσηκώθηκαν κατά των λάθρο που σπέρνουν επιδημίες - Στην Ελλάδα "πνίγουν" τη χώρα


Χιλιάδες Ιταλοί συμμετείχαν στην οργανωμένη διαμαρτυρια του δεξιού κόμματος Fratelli d'Italia, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνο για να διαδηλώσουν κατά των μεταναστών και των κινδύνων της δημόσιας υγείας από την αθρόα άφιξη λάθρο.
Οι λαθρομετανάστες "πνίγουν" την Ιταλία, καθώς υπολογίζονται σε 5,5 εκατ. σήμερα στη χώρα!

Στην Ελλάδα έχουν φυλακιστεί οι ηγέτες του μοναδικού κόμματος που ζητεί να ληφθούν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης: Ολα τα άλλα κόμματα, πλην Λαϊκού Συνδέσμου, "σπονσοράρουν" τους λάθρο χαρακτηρίζοντάς τους "παράτυπους μετανάστες" και φορτώνοντας τις πόλεις με μάζες ανθρώπων ξένης κουλτούρας, όχι απλά ξένης, αλλά και εχθρικής  απέναντι στα χριστιανικά ιδεώδη και τον ελληνικό πόλιτισμό.
Οι διαδηλωτές κρατώντας τεράστιες ιταλικές σημαίες και πανό, ξέσπασαν σε συνθήματα κατά της ανικανότητας της κεντροαριστερής κυβέρνησης Ρέντσι να αναχαιτίσει τους λάθρο ορισμένοι από τους οποίους μεταφέρουν τον θανατηφόρο ιό Έμπολα.
«Έξω οι μετανάστες», «Έμπολα, όχι ευχαριστώ» ήταν μερικά από αυτά, ενώ περιφέρονταν τραγουδώντας τον ιταλικό ύμνο, στο εσωτερικό της Stazione Centrale.
Το πλήθος ζητούσε την απαγόρευση εισόδου στα ιταλικά εδάφη σε άλλους παράτυπους μετανάστες και για αυτό το λόγο τοποθετήθηκε ένα υποτυπώδες σημείο ελέγχου από όπου θα έπρεπε να περνούν όσοι επιθυμούν να περάσουν τα ιταλικά σύνορα, σύμφωνα με τους διαδηλωτές.
Από τη διαδήλωση δε θα μπορούσε να λείψει το αίτημα για απαγόρευση των τζαμιών στο Μιλάνο, το πλάνο κατασκευής τους επιθυμεί να θέσει σε εφαρμογή ο δήμαρχος της πόλης, Τζουλιάνο Πιζαπία. 
«Ας ξαναδώσουμε την Ιταλία στους Ιταλούς, ας ξαναδώσουμε τον σιδηροδρομικό σταθμό στους Μιλανέζους», φώναζαν οι υποστηρικτές του κόμματος Fratelli d'Italia, ενώ δεν έλειψαν στιγμές έντασης όταν ένας εξ αυτών διαπληκτίστηκε έντονα με νεαρούς και παραλίγο να σημειωθεί βίαιο επεισόδιο, το οποίο απετράπη από την παρέμβαση αστυνομικών.
Την ίδια στιγμή, την προσπάθεια των μελών της δεξιάς παράταξης να «φρενάρουν» την εισροή μεταναστών στην Ιταλία, ενισχύει η άποψη μίας Ιταλίδας χειρουργού, η οποία προειδοποιεί πως ο ιός Έμπολα θα φτάσει στο Μιλάνο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλική εφημερίδα, η Μαρία Τερέζα Μπαλντίνι, η οποία είναι και περιφερειακή σύμβουλος στην Λομβαρδία για το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Popolari per l'Italia, τόνισε πως η θανατηφόρα επιδημία θα φτάσει στις πόρτες της πρωτεύουσας της μόδας και της βιομηχανίας.
«Μου επιτέθηκαν, με χλεύασαν, αλλά είχα δίκιο. Ο Έμπολα θα φτάσει στην Ιταλία. Το πιθανότερο είναι οι πρώτοι ασθενείς να φτάσουν στο Νότο, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξει ένα ισχυρό πέρασμα και στον Βορρά. Και τότε τι θα κάνουμε;», διερωτήθηκε η γιατρός.
Όπως είπε η χειρουργός προτεραιότητα πρέπει να είναι η πρόληψη, αλλά και η καθαριότητα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, όμως, βασικό στοιχείο σύμφωνα με την ίδια είναι η αποτροπή εισόδου παράτυπων μεταναστών στην Λομβαρδία.
«Η καταστροφή που θα σημειωθεί θα είναι τεράστια. Όποιος λέει το αντίθετο, δεν έχει ούτε ηθική, ούτε είναι υπεύθυνος», τόνισε η Μπαλντίνι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr