10.9.14

Oι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ διώχνουν σεΐχη από τη Ρόδο -Τι ενόχλησε τον πάμπλουτο επιχειρηματία και φεύγει άρον άρον

Σπουδαία ..."επιτυχία"! Και τι έγινε εάν οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας συνόδευαν τον Σεΐχη; Εάν δεν ήσαν συνεπείς στις υπηρεσιακές τους υποχρεώσεις, αυτό είναι πειθαρχικό αδίκημα.Το ποινικό που το είδαν; Και πως απέδειξαν ότι συνόδευαν επί αμοιβή τον Σεΐχη;Δεν έχουν τίποτα άλλο σοβαρότερο να ασχοληθούν και ασχολούνται με...τρίχες;                   ΑΛΕΞ

Στο στόχαστρο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε μέλος της οικογένειας του αυτοκράτορα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Abu Dhabi.
Ο πάμπλουτος σεΐχης που τα τελευταία τρία χρόνια ερχόταν ινκόγκνιτο στη Ρόδο , βρέθηκε στο επίκεντρο των ερευνών για τη δραστηριότητα δύο αστυνομικών, που καταγγέλθηκαν ότι είχαν αναλάβει υπηρεσίες φύλαξης του, κατά την παραμονή του στο νησί.

Ο Shaikh Khalifa Bin Mohamed Bin Khalifa Al – Nahyan της οικογένειας του ζάμπλουτου προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Khalifa bin Zayed Al Nahyan, εμφανίζεται όπως γράφει η dimokratiki.gr, εξαιρετικά δυσαρεστημένος από τα όσα συνέβησαν και σύμφωνα με τις πληροφορίες προγραμματίζει να αναχωρήσει από τη Ρόδο με το προσωπικό του αεροσκάφος και μάλιστα είναι πολύ πιθανόν είναι να μην ξαναγυρίσει!

Τι αναφέρει η καταγγελία για τους δύο αστυνομικούς
Η υπόθεση θα απασχολήσει αύριο το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καθώς οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση καθήκοντος σε βάρος ενός 35χρονου ανθυπαστυνόμου και ενός 37χρονου αρχιφύλακα.
Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσαν ανώνυμες καταγγελίες από μια γυναίκα στο διάστημα 5 – 2 Σεπτεμβρίου 2014.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων από την 27η Αυγούστου 2014 μέχρι την 2α Σεπτεμβρίου 2014, ο εμίρης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Ντουμπάι, ηλικίας 70 ετών, μετέβαινε καθημερινά, περίπου την 13:00 ώρα σε εστιατόριο στο Νεώριο με ένα ταξί, που οδηγούσε συγκεκριμένος οδηγός.
Σχεδόν ταυτόχρονα, όπως υποστηρίζουν οι «αδιάφθοροι», στο ανωτέρω κατάστημα μετέβαιναν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι παρέμεναν, επιβλέποντας τον περιβάλλοντα χώρο, σε παρακείμενο τραπέζι. Την 16:00 ώρα περίπου ο σεϊχης αναχωρούσε με το ταξί και συγχρόνως οι αστυνομικοί τον συνόδευαν μέχρι την οικία του, στην περιοχή «Μήδεια», με τα οχήματά τους, σε συγκεκριμένη διαδρομή. Ο ανθυπαστυνόμος καταγγέλλεται ότι παρείχε υπηρεσίες ασφαλείας, πριν την λήξη της υπηρεσίας του.
Το μεσημέρι της 3ης Σεπτεμβρίου 2014 οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του σεΐχη και κλήθηκαν να παρουσιαστούν στην Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, ενώπιον των «αδιάφθορων».
Τι υποστηρίζουν οι αστυνομικοί
Οι δύο αστυνομικοί από την πλευρά τους χαρακτήρισαν τις κατηγορίες σε βάρος τους ανυπόστατες, έωλες και άκρως προσβλητικές και υποστήριξαν ότι θα τις αντικρούσουν ενώπιον των δικαστηρίων.
Πηγή:www.dimokratiki.gr

 iefimerida.gr